Активна понуда

50% ПОПУСТ НА КОМПЛЕТ УСЛУГА ЧИСТЕЊЕ ЗАБЕН КАМЕН И ПОЛИРАЊЕ НА ЗАБИТЕ ЗА ВИСОК СЈАЈ ВО ПЗУ „Д-Р ДЕРЕБАН“ - СТРУГА ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 599ДЕН.

Купи сега за 599 ден.
    • Вредност 1200ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 601ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* КОМПЛЕТ УСЛУГА ЧИСТЕЊЕ ЗАБЕН КАМЕН И ПОЛИРАЊЕ НА ЗАБИТЕ ЗА ВИСОК СЈАЈ

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Пред посета задолжително е да закажете на моб. 070/638-429

* Купоните можат да се искористат до 10.08.2019

Опис

Ултразвучно чистење на забен камен и полирање на забите за висок сјај. Чистењето забен камен и полирањето се естетски интервенции за побела и поубава насмевка бидејќи со нив се отстрануваат пигментациите и обојувањето на забите од кафе, цигари, чај, вино и.т.н., но истовремено тие се и превентивни постапки во терапијата на гингивит, парадентоза и спречување на кариес доколку се практикуваат барем еднаш на секои шест месеци. Особено се препорачуваат кај ризични групи на пациенти со криви заби, пушачи или со генетска предиспозиција за формирање забен камен и парадентоза.Компанија : ПЗУ „Д-р Деребан“

Адреса : ул. Ѓурп Салај бр. 16, Струга

Град : Струга

https://drdereban.wordpress.com/