Активна понуда

ДИЈАГОНОСТИКА, ЧИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ ЛАПТОП ИЛИ КОМПЈУТЕР, БЕКАП, ФОРМАТИРАЊЕ И ПРЕИНСТАЛАЦИЈА ОД КОМПЈУТЕРСКИ ЦЕНТАР ДАРКО ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 599ДЕН.

Купи сега за 599 ден.
    • Вредност 1200ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 601ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 2

Добивате

* Дијагностика

* Детално механичко чистење на матична плоча, графичка картичка, напојување, процесор и хард диск

* Бекап на вашите податоци

* Форматирање

* Преинсталација на оперативниот систем

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Сабота од 10:30 до 14:30ч и од 18 до 20ч

* Телефон за контакт: 078/277-700

Опис

Ако сте забележале дека вашиот компјутер или лаптоп станува побавен, или често се исклучува, можеби е време да се направи ЧИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ КОМПЈУТЕР!

Иако на прв поглед тоа може да изгледа како нешто што ќе ве кошта драгоцено време и ќе влијае на вашата продуктивност, но нашиот сервис е тука за вас брзо и ефикасно да направи сè што е потребно за подобрување на ефикасноста, отстранување на вирусите и шпионските софтвери со детална физички проверка на вашиот компјутер, чистење и преинсталација на оперативниот систем.


ДИЈАГОНОСТИКА, ЧИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ ЛАПТОП ИЛИ КОМПЈУТЕР, БЕКАП, ФОРМАТИРАЊЕ И ПРЕИНСТАЛАЦИЈА ОД КОМПЈУТЕРСКИ ЦЕНТАР ДАРКО ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 599ДЕН.

Компанија : Компјутерски Центар Дарко

Адреса : Бул. Мак. Просветители б.б. лок. 13 згр Пожарна

Град : Охрид

https://kelepur.com