Активна понуда

31% ПОПУСТ НА ЕДЕН ЧАС ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА Б-КАТЕГОРИЈА ВО АВТО ШКОЛА РОЛЕКС ВО ВРЕДНОСТ ОД 650ДЕН. ЗА САМО 450ДЕН.

Купи сега за 450 ден.
    • Вредност 650ден.
    • Попуст 31%
    • Заштеди 200ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ЕДЕН ЧАС ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА Б-КАТЕГОРИЈА

Не пропуштајте! Искористете го пролетниот попуст од Автошкола РОЛЕКС.

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Купоните може да се искористат до 30.12.2018 година.

* Подетални информации на 046/261-201, 070/391-085

Опис

Автошкола РОЛЕКС е прва приватна автошкола во РМ. Постои и работи од 1990 год. Со своето реноме и искуство ви нудиме квалитет и стоиме зад тоа, се со цел да произведеме идни возачи спремни за успешно полагање на возачкиот испит и успешно понатамошно самостојно вклучување во сообраќајот. Тоа се нуди на сите заинтересирани за полагање за било која категорија.

Теоретската настава е прилагодена на најновите Законски измени, пропатена со компјутерска анимација и видео проекција на сите можни ситуации, правила и прописи и истовремено со вежбање на повеќе од 1300 испитни прашања на компјутер за секој кандидат, прашања кои секој еден кандидат ќе ги сретне при полагањето на возачкиот испит.

Автошкола РОЛЕКС истовремено е и автор и издавач на Прирачникот за полагање на возачки испит и на Веб порталот за вежбање на испитните прашања.

28 години Автошкола РОЛЕКС секогаш во интерес на своите кандидати!!!


31% ПОПУСТ НА ЕДЕН ЧАС ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА Б-КАТЕГОРИЈА ВО АВТО ШКОЛА РОЛЕКС ВО ВРЕДНОСТ ОД 650ДЕН. ЗА САМО 450ДЕН.

Компанија : Авто школа Ролекс

Адреса : Ул. Даме груев Бр.12

Град : Охрид

http://kelepur.mk