Активна понуда

37% попуст на ДЕТАЛНО МАШИНСКО ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ЕНТЕРИЕРОТ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „ПАЛЕЦ“ во вредност од 3000ден. за само 1899ден.

Купи сега за 1899 ден.
    • Вредност 3000ден.
    • Попуст 37%
    • Заштеди 1101ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 3

Добивате

* ДЕТАЛНО МАШИНСКО ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ЕНТЕРИЕРОТ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „ПАЛЕЦ“:

** чистење на седиштата
** чистење на тапацирот на вратите
** чистење на тапацирот на подот и патосниците
** чистење на тапацирот на кровот

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин за чистење пред доаѓање на тел. 070/304-204

Опис

Отстранете ги сите дамки и маснотии од ентериерот на вашиот автомобил!

Со оваа одлична понуда на Автоперална „ПАЛЕЦ“ и kelepur.mk имате можност детално да ја исчистите и освежите внатрешноста на вашиот автомобил. Дамките и мрснотиите најчесто направени од храна и пијалаци сега ќе бидат минато, а комфорот во вашиот автомобил ќе биде поголем и попријатен кога ќе имате чист ентериер.

Машината, средствата кои ги користи Автоперална „ПАЛЕЦ“ се наменети за длабинско чистење, дезинфекција и заштита на внатрешноста на автомобилот.Компанија : Автоперална Палец - Охрид

Адреса : Сирма Војвода 74 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk