Активна понуда

57% попуст на КОМПЛЕТЕН СЕРВИС + МИЕЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД во „CITY BIKE“ во вредност од 1400ден. за само 599ден.

Купи сега за 599 ден.
    • Вредност 1400ден.
    • Попуст 57%
    • Заштеди 801ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 5

Добивате

* Комплетен сервис на велосипед:
** Проверка и штелување на менувачи
** Проверка и штелување на кочници
** Проверка и подмачкување на средна осовина
** Проверка на гуми
** Подмачкување на ланец
** Подмачкување на телескопи од амортизер
** Подмачкување на предна и задна осовина
** Подмачкување гарнитура на волан
** Центрирање на тркала
+ Миење на велосипед

Услови

* Работно време: Од 10-15ч и од 16-18ч

* Телефон за контакт: 078/407-508

Опис

Во „CITY BIKE“ направете проверка на сите делови на вашиот велосипед и нека постојано биде подготвен во одлична состојба и спремен за вас.

Во специјализираната продавница за велосипеди „CITY BIKE“ се нуди Сезонски попуст на велосипеди од реномирани производители.

Продажба на квалитетни велосипеди од програмата на: Scott, Sprint, Ferrini, Capriolo, Drag, Shimano.

Обезбеден сервис и резервни делови.

Продажба на опрема и галантерија.

Изнајмување на велосипеди.


57% попуст на КОМПЛЕТЕН СЕРВИС + МИЕЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД во „CITY BIKE“ во вредност од 1400ден. за само 599ден.

Компанија : City Bike

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 84

Град : Охрид

http://goo.gl/OTBMcD