Активна понуда

ВЕЧЕРА НА ПЛАЖА! ПЛЕСКАВИЦА „A LA DIVONO“ ИЛИ ПИЦА КАПРИЧИОЗА ПО ИЗБОР + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л. ВО ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО“ ЗА САМО 199ДЕН.

Купи сега за 199 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 23

Добивате

* ПЛЕСКАВИЦА „A LA DIVONO“ ИЛИ ПИЦА КАПРИЧИОЗА ПО ИЗБОР + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л.

За миговите на плажа да бидат уште поубави, освежете се со МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО придружено со вкусна ПЛЕСКАВИЦА „A LA DIVONO“ ИЛИ ПИЦА КАПРИЧИОЗА ПО ИЗБОР и уживајте!

Услови

* КУПОНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКОРИСТАТ ОД 19 ДО 22 ЧАСОТ СЕКОЈ ДЕН!

* Задолжителна е претходна резервација пред посета на: 078/472-482, 070/251-176, 075/946-051

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат и може да се искористат до 31.08.2018 година

* Понудата важи за во ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО” (не важи за „носење“)

Опис

Кој што еднаш ја посетил плажата горица, сигурно посакал пак да се врати. Во овој единствен амбиент на најубавата плажа со поглед кон целото езеро е ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО” кој ви ја нуди атрактивната понуда ова лето: ПЛЕСКАВИЦА „A LA DIVONO“ ИЛИ ПИЦА КАПРИЧИОЗА ПО ИЗБОР + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л.

Имајте ја таа привилегија да уживате во овој неповторлив амбиент, дружете се, и уживајте во оваа вкусна комбинација.


ВЕЧЕРА НА ПЛАЖА! ПЛЕСКАВИЦА „A LA DIVONO“ ИЛИ ПИЦА КАПРИЧИОЗА ПО ИЗБОР + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л. ВО ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО“ ЗА САМО 199ДЕН.

Компанија : ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО”

Адреса : Горица 1

Град : Охрид

https://fb.me/BeachBarGorica/