Активна понуда

10% ПОПУСТ НА НОВИ ВЕЛОСИПЕДИ VIPER МОДЕЛИ ЗА 2018 ГОДИНА ВО „CITY BIKE“ ОХРИД.

Бесплатен купон

Инфо

Понудите под категорија БЕСПЛАТНИ КУПОНИ се од ИНФОРМАТИВЕН КАРАКТЕР – КОМЕРЦИЈАЛЕН ОГЛАС. Попустот САМО ЗА ОВИЕ понуди важи на лице место без претходно да купите купон.

За останатите понуди на Kelepur.mk ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ДА КУПИТЕ КУПОН за да го добиете попустот односно понудата, во спротивно попустот не можете да го добиете со плаќање на лице место!

    • Вредност 0ден.
  • Преостанато време

Добивате

* БЕСПЛАТЕН КУПОН ЗА 10% ПОПУСТ НА НОВИ ВЕЛОСИПЕДИ ОД РЕНОМИРАН ПРОИЗВОДИТЕЛ VIPER ВО „CITY BIKE“ ОХРИД.

* Алуминиумски Viper 26” со 10% попуст.

* Побрзајте! понудата трае до исцрпување на количините.

Услови

* Понудата трае до потрошување на залихите!

* Побрзајте, ограничена количина!

* Работно време: Од 10-15ч и од 16-18ч

* Телефон за контакт: 078/407-508

Опис

Вонсезонски попуст во City Bike на нови велосипеди од реномирани производители.

Продажба на квалитетни велосипеди од програмата на: Cube, Trek, Scott, Sprint, Ferrini, Capriolo, Drag, Shimano.

Обезбеден сервис и резервни делови.

Продажба на опрема и галантерија.

Изнајмување на велосипеди.


10% ПОПУСТ НА НОВИ ВЕЛОСИПЕДИ VIPER МОДЕЛИ ЗА 2018 ГОДИНА ВО „CITY BIKE“ ОХРИД.

Компанија : City Bike

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 84

Град : Охрид

http://goo.gl/OTBMcD