Активна понуда

50% ПОПУСТ НА ФЛАША ЦРВЕНО ВИНО ВРАНЕЦ „VINARIS“ ИЛИ БЕЛО ВИНО РИЗЛИНГ „ALMA MONS“ 0,75Л. ВО ХОТЕЛ РЕСТОРАН „АРБЕРИ“ - СТРУГА ЗА САМО 250ДЕН.

Купи сега за 250 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 3

Добивате

* ФЛАША ЦРВЕНО ВИНО ВРАНЕЦ „VINARIS“ ИЛИ БЕЛО ВИНО РИЗЛИНГ „ALMA MONS“ 0,75Л.

Услови

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

* Работно време oд 08:00 до 00:00 ч.

* Тел за резервација 071/910-500 или 046/702-260

Опис

Не пропуштајте, посетете го хотел ресторан „АРБЕРИ“, дружете се, наздравете со чаша квалитетно вино и уживајте.

ХОТЕЛ РЕСТОРАН „АРБЕРИ“ на Facebook!Компанија : Хотел Ресторан „Арбери“

Адреса : Ул. Вељко Влаховиќ, б.б.

Град : Струга

http://hotelrestoranarberi.mk/