Kelepur.mk https://kelepur.com/ Kelepur.mk https://kelepur.com/. All Rights Reserved <![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС МЕЃУНАРОДНА ДИПЛОМА ЗА АРТ ТЕРАПИЈА ПРЕКУ АПСТРАКТНО СЛИКАЊЕ ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 15450ДЕН. ЗА САМО 1545ДЕН.]]> Што ќе научите со овој курс: Ќе научите кои се придобивките од Арт терапијата Ќе научите како вежбите со Арт терапија можат да го подобрат Вашето здравје Ќе научите како да го прочистите Вашиот дух преку вежби за Арт терапија Ќе научите различни техники за чистење на духот Ќе научите како да ги користите овие техники и да ги комбинирате со Арт терапија Ќе научите апстрактно да сликате Ќе научите како да ги изразувате своите емоции и мисли преку апстрактна уметност Научете нов и забавен начин на вежбање Сето ова можете да го научите од удобноста на Вашиот дом. За кого е наменет овој курс: Овој курс е за оние кои сакаат развој на менталното и духовното здравје Овој курс е за оние кои сакаат да го прочистат нивното тело, ум и душа Овој курс е за оние кои сакаат да научат апстрактно да сликаат Овој курс е за оние кои сакаат да научат како да користат апстрактно сликање како терапија Овој курс е за оние кои сакаат да ја разбудат креативноста во себе Овој курс е за оние кои сакаат ослободување од стресот Овој курс е за оние кои сакаат да мотивираат и подучуваат други Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да имаат подобро ментално здравје Барања и услови Не е потребно претходно искуство Страст за уметност Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс се состои од 7 модули: МОДУЛ 1 Вовед во арт терапија Што е арт терапија? Техники Каде може да помогне арт терапијата Придобивки од арт терапија Ефективност Работи што треба да се разгледаат Не мора да бидете уметници, ниту да имате било какви познавања од уметност за да применувате арт терапија Тоа не е исто како час по уметност Арт терапијата не е за секого МОДУЛ 2 Арт терапија преку апстрактно сликање Вовед во апстрактната уметност Некои други информации за сликањето воопшто Како да започнете арт терапија преку апстрактно сликање - кои материјали ви се потребни за да започнете ? Кои бои ги користам јас? Совети за арт терапија МОДУЛ 3 Вовед во техниките за прочистување на духот Вежбите за умот како составен дел од арт терапијата МОДУЛ 4 Медитацијата како техника за нега на духот Совети за медитација Како да медитирате Вежба 1 Утринска медитација+арт терапија ( времетраење 50 минути) Инструкции за вежбање утринска медитација 30 минути + инструкции за Арт терапија 20 минути Ајде да почнеме Вежба 2 Вечерна медитација+арт терапија ( времетраење 50 минути) Инструкции за вежбање вечерна медитација 30 минути+ инструкции арт терапија 20 минути Ајде да почнеме МОДУЛ 5 Визуелизација како техника за нега на духот Совети за визуелизација Како да се визуелизира Вежба 3 Визуелизација+арт терапија( времетраење 30 минути) Инструкции за визуелизација 5-10 минути+арт терапија 20 минути Ајде да почнеме МОДУЛ 6 Простување како техника за нега на духот Вежба 4 Простување +арт терапија (1 час и 20 минути) Инструкции за вежбање простување ослободете се веднаш 30-60 минути + арт терапија 20 минути Ајде да почнеме МОДУЛ 7 Завршен испит На крајот има испит. Испитот вклучува 30 секунди видео запис од уметничките дела кои ќе ги направите за време на арт терапијата. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра.

Вредност : 15450 ден.

Купи сега за само : 1545 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-art-terapija-institut-rs_4101.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4101.jpg

2024-04-21 23:59:59

15450

1545

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[33% попуст на ПЕДИКИР И ГЕЛ-ЛАК ВО COSMETIC STUDIO EMILY во вредност од 1500ден. за само 1000ден.]]> Искористете ја оваа можност од kelepur.mk и COSMETIC STUDIO EMILY, посветите повеќе внимание на вашите стапала, негувајте ги естетски и хигиенски, дозволете си педикир третман и измазнете ја грубата кожа на вашите стапала за тие да бидат нежни и мазни!

COSMETIC STUDIO EMILY ви нуди:

* Масажа: релакс масажа, парцијалана масажа, Антицелулитна

* Третмани за лице: масажа на лице, хидратација, лифтинг, витамински третман, класичен третман

* Депилација: веѓи, надусници, раце, нозе, интима

* Педикир и маникир

* Надградба на ноти и гел на природни нокти

Вредност : 1500 ден.

Купи сега за само : 1000 ден.

]]>
Cosmetic Studio Emily

]]>

https://facebook.com/cosmeticstudioemily/

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/pedikir-gel-lak-cosmetic-studio-emily_4100.html

Бул. Туристичка бр. 63[41.115894,20.804565

]

077662611

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS2463.jpg

2024-04-21 23:59:59

1500

1000

33%

41.115894

20.804565

<![CDATA[33% попуст на ПЕДИКИР И ПАРАФИН ВО COSMETIC STUDIO EMILY во вредност од 1200ден. за само 799ден.]]> Искористете ја оваа можност од kelepur.mk и COSMETIC STUDIO EMILY, посветите повеќе внимание на вашите стапала, негувајте ги естетски и хигиенски, дозволете си педикир третман и измазнете ја грубата кожа на вашите стапала за тие да бидат нежни и мазни!

COSMETIC STUDIO EMILY ви нуди:

* Масажа: релакс масажа, парцијалана масажа, Антицелулитна

* Третмани за лице: масажа на лице, хидратација, лифтинг, витамински третман, класичен третман

* Депилација: веѓи, надусници, раце, нозе, интима

* Педикир и маникир

* Надградба на ноти и гел на природни нокти

Вредност : 1200 ден.

Купи сега за само : 799 ден.

]]>
Cosmetic Studio Emily

]]>

https://facebook.com/cosmeticstudioemily/

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/pedikir-parafin-gel-lak-cosmetic-studio-emily_4099.html

Бул. Туристичка бр. 63[41.115894,20.804565

]

077662611

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS1361.jpg

2024-04-21 23:59:59

1200

799

33%

41.115894

20.804565

<![CDATA[НЕОДОЛИВА ПОНУДА! ПАСТРМКА 1.2КГ, ЛЕБ, МАКАЛО, ГАРНИР И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1390ДЕН.]]> Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете ја вила Радожда во која ќе бидете домаќински и гурмански послужени. Одберете го ова прекрасно мени кое е вистинска рајска гозба за љубителите на тазе вкусна риба, одлични традиционални макала, десерт и пијалак и уживајте во неверојатно богато и вкусно мени!

Вредност : 2400 ден.

Купи сега за само : 1390 ден.

]]>
Вила Радожда

]]>

http://kelepur.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/pastrmka-makalo-leb-garnir-desert-vila-radozda-struga_4098.html

с. Радожда[41.103725,20.633265

]

078427147

Струга

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4097.jpg

2024-04-21 23:59:59

2400

1390

42%

41.103725

20.633265

<![CDATA[НЕОДОЛИВА ПОНУДА! ПАСТРМКА 1.2КГ, ЛЕБ, МАКАЛО, ГАРНИР И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1390ДЕН.]]> Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете ја вила Радожда во која ќе бидете домаќински и гурмански послужени. Одберете го ова прекрасно мени кое е вистинска рајска гозба за љубителите на тазе вкусна риба, одлични традиционални макала, десерт и пијалак и уживајте во неверојатно богато и вкусно мени!

Вредност : 2400 ден.

Купи сега за само : 1390 ден.

]]>
Вила Радожда

]]>

http://kelepur.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/pastrmka-makalo-leb-garnir-desert-vila-radozda-struga_4097.html

с. Радожда[41.103725,20.633265

]

078427147

Струга

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4097.jpg

2024-04-21 23:59:59

2400

1390

42%

41.103725

20.633265

<![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС МЕЃУНАРОДНА ДИПЛОМА ЗА ВИДЕО МОНТАЖА СО PREMIER PRO ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 15450ДЕН. ЗА САМО 1545ДЕН.]]> Ќе научите како да започнете проект Ќе научите како да импортирате видеа Ќе научите видео едитирање(монтажа) Ќе научите како да импортирате аудио Ќе научите аудио едитирање(монтажа) Ќе научите како да импортирате фотографии Ќе научите како да додавате фотографии Ќе научите како да додавате текст Ќе научите како да додавате видео и аудио транзиции Ќе научите како да додавате видео транзиции на текст Ќе научите како да додавате видео транзиции на видеа Ќе научите како да додавате аудио транзиции на аудио Ќе научите како да го завршите проектот Ќе научите како да експортирате видеа Ќе научите како да правите 30 секунди видеа- спотови за компаниите доколку сакате да заработите. Ќе научите како да направите свои маркетинг видеа од 30 секунди за социјалните мрежи (facebook, instagram,youtube) Сето ова можете да го научите од удобноста на Вашиот дом. За кого е наменет овој курс: Овој курс е за оние кои сакаат да научат видео и аудио монтажа Овој курс е за оние кои сакаат да прават промотивни видеа-спотови за компании и да заработат од тоа Овој курс е за оние кои сакаат да се рекламираат себеси или својата компанија на социјалните мрежи (Инстаграм, Фејсбук, Јутјуб) Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите. Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на видео и аудио монтажа Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на нивните или други промотивни видеа-спотови. Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик, а има и прирачник на македонски јазик во кој се состои целиот курс, објаснет на македонски јазик. Овој курс се состои од 5 модули: Модул 1 Започнување на проект - маркетинг видео спот за компанија Како да започнете проект Како да импортирате видеа Едитирање монтажа на видео Како да импортирате аудио Едитирање монтажа на аудио Импортирање на фотографии Како да додадете фотографија Како да додадете текст Модул 2 Како да додадете видео и аудио транзиции Додавање видео транзиции на текст Додавање видео транзиции на видеа Додавање аудио транзиции на аудио Модул 3 Завршување на проектот Експортирање на видео и конечен резултат Модул 4 Видео за учење Модул 5 Завршен испит Ресурси Видео содржина Аудио содржина Фото содржина На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео-спот од дадените ресурси. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 15450 ден.

Купи сега за само : 1545 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-video-montaza-institut-rs_4096.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4096.jpg

2024-04-21 23:59:59

15450

1545

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[МОРСКИ ВКУС ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА! МОРСКИ МИКС ЗА 4 ЛИЦА (ОКТОПОД, ЛИГНИ, ШКОЛКИ, РАКЧИЊА) МАКАЛО, ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ЗА САМО 2900ДЕН.]]> Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете ја вила Радожда во која ќе бидете домаќински и гурмански послужени. Одберете го ова прекрасно мени кое е вистинска рајска гозба за љубителите на тазе вкусна риба, одлични традиционални макала, десерт и пијалак и уживајте во неверојатно богато и вкусно мени!

Вредност : 4500 ден.

Купи сега за само : 2900 ден.

]]>
Вила Радожда

]]>

http://kelepur.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/morski-miks-vino-desert-vila-radozda-struga_4095.html

с. Радожда[41.103725,20.633265

]

078427147

Струга

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4094.jpg

2024-04-21 23:59:59

4500

2900

36%

41.103725

20.633265

<![CDATA[МОРСКИ ВКУС ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА! МОРСКИ МИКС ЗА 4 ЛИЦА (ОКТОПОД, ЛИГНИ, ШКОЛКИ, РАКЧИЊА) МАКАЛО, ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ЗА САМО 2900ДЕН.]]> Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете ја вила Радожда во која ќе бидете домаќински и гурмански послужени. Одберете го ова прекрасно мени кое е вистинска рајска гозба за љубителите на тазе вкусна риба, одлични традиционални макала, десерт и пијалак и уживајте во неверојатно богато и вкусно мени!

Вредност : 4500 ден.

Купи сега за само : 2900 ден.

]]>
Вила Радожда

]]>

http://kelepur.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/morski-miks-vino-desert-vila-radozda-struga_4094.html

с. Радожда[41.103725,20.633265

]

078427147

Струга

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4094.jpg

2024-04-21 23:59:59

4500

2900

36%

41.103725

20.633265

<![CDATA[50% попуст на МАСАЖА НА СТАПАЛА + ПАРАФИН НА РАЦЕ ВО „COSMETIC STUDIO EMILY“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 600ДЕН.]]> Масажата на стапала делува на здравјето на целиот организам. Најчесто се препорачуваа против: константен умор и стрес, мускулни тегоби (ишијалгија,напнатост), главоболки, ослабен имунолошки систем, настинка или синуситис и друго.COSMETIC STUDIO EMILY ви нуди:* Масажа: релакс масажа, парцијалана масажа, Антицелулитна* Третмани за лице: масажа на лице, хидратација, лифтинг, витамински третман, класичен третман* Депилација: веѓи, надусници, раце, нозе, интима* Педикир и маникир* Надградба на ноти и гел на природни нокти

Вредност : 1200 ден.

Купи сега за само : 600 ден.

]]>
Cosmetic Studio Emily

]]>

https://facebook.com/cosmeticstudioemily/

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/masaza-stapala-cosmetic-studio-emily_4090.html

Бул. Туристичка бр. 63[41.115894,20.804565

]

077662611

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4090.jpg

2024-04-21 23:59:59

1200

600

50%

41.115894

20.804565

<![CDATA[40% попуст на ХИЈАЛУРОНСКИ ТРЕТМАН ЗА ЛИЦЕ ВО COSMETIC STUDIO EMILY во вредност од 2500ден. за само 1500ден.]]> COSMETIC STUDIO EMILY ви нуди:* Масажа: релакс масажа, парцијалана масажа, Антицелулитна* Третмани за лице: масажа на лице, хидратација, лифтинг, витамински третман, класичен третман* Депилација: веѓи, надусници, раце, нозе, интима* Педикир и маникир* Надградба на ноти и гел на природни нокти

Вредност : 2500 ден.

Купи сега за само : 1500 ден.

]]>
Cosmetic Studio Emily

]]>

https://facebook.com/cosmeticstudioemily/

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/tretman-lice-cosmetic-studio-emily_4089.html

Бул. Туристичка бр. 63[41.115894,20.804565

]

077662611

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3267.jpg

2024-04-21 23:59:59

2500

1500

40%

41.115894

20.804565

<![CDATA[46% попуст на МАСАЖА НА ЛИЦЕ + ПАРАФИН НА РАЦЕ ВО „COSMETIC STUDIO EMILY“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1300ДЕН. ЗА САМО 700ДЕН.]]> Тајната на убавото лице се состои од постојана нега и грижа за него. Живееме во стресно време и тоа се одразува на изгледот на вашата кожа. Масажата на лицето ќе направи да се чувствувате опуштено, ќе ги измазни борите, ќе го врати тонусот на мускулите и еластичноста и виталноста на вашата кожа, а вие ќе имате блескаво сјајно лице и затегната кожа без бори.COSMETIC STUDIO EMILY ви нуди:* Масажа: релакс масажа, парцијалана масажа, Антицелулитна* Третмани за лице: масажа на лице, хидратација, лифтинг, витамински третман, класичен третман* Депилација: веѓи, надусници, раце, нозе, интима* Педикир и маникир* Надградба на ноти и гел на природни нокти

Вредност : 1300 ден.

Купи сега за само : 700 ден.

]]>
Cosmetic Studio Emily

]]>

https://facebook.com/cosmeticstudioemily/

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/masaza-lice-cosmetic-studio-emily_4088.html

Бул. Туристичка бр. 63[41.115894,20.804565

]

077662611

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS2723.jpg

2024-04-21 23:59:59

1300

700

46%

41.115894

20.804565

<![CDATA[95% ПОПУСТ НА КУРС ЗА ЉУБОВЕН ТЕРАПЕВТ + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 615ДЕН.]]> Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс се состои од 4 модули: МОДУЛ 1 Вовед во техниките за прочистување на духот во љубовта МОДУЛ 2 Љубовната медитација како техника за нега на духот Совети за љубовна медитација Медијацијата како техника за чистење на духот од токсични љубовни врски и искуства од минатото. Вежба бр. 1 Утринска медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства Вежба бр. 2 Вечерна медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства МОДУЛ 3 Визуелизација како техника за чистење на духот во љубовта Совети за визуелизација Како да се визуелизира Вежби Визуелизација за љубов Вежба 1 Вежба 2 МОДУЛ 4 Простување во љубовта Вежба 1 Љубовна прошка Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува демонстрација на 3-те техники за прочистување на духот од токсични љубовни врски во 30 секунди снимено видео од страна на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.050 денари или 17 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра. Што добивате со овој курс 3,5 часа видеa прирачник во pdf форма Пристап на мобилен, таблет или компјутер Животен пристап Акредитиран сертификат за завршување Курсот е комплетно online. Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара. Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за Љубовен терапевт. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот. По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com . По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 615 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-ljuboven-terapevt-diploma-institut-rs_4087.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4086.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

615

95%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[95% ПОПУСТ НА КУРС ЗА ЉУБОВЕН ТЕРАПЕВТ + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 615ДЕН.]]> Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс се состои од 4 модули: МОДУЛ 1 Вовед во техниките за прочистување на духот во љубовта МОДУЛ 2 Љубовната медитација како техника за нега на духот Совети за љубовна медитација Медијацијата како техника за чистење на духот од токсични љубовни врски и искуства од минатото. Вежба бр. 1 Утринска медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства Вежба бр. 2 Вечерна медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства МОДУЛ 3 Визуелизација како техника за чистење на духот во љубовта Совети за визуелизација Како да се визуелизира Вежби Визуелизација за љубов Вежба 1 Вежба 2 МОДУЛ 4 Простување во љубовта Вежба 1 Љубовна прошка Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува демонстрација на 3-те техники за прочистување на духот од токсични љубовни врски во 30 секунди снимено видео од страна на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.050 денари или 17 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра. Што добивате со овој курс 3,5 часа видеa прирачник во pdf форма Пристап на мобилен, таблет или компјутер Животен пристап Акредитиран сертификат за завршување Курсот е комплетно online. Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара. Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за Љубовен терапевт. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот. По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com . По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 615 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-ljuboven-terapevt-diploma-institut-rs_4086.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4086.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

615

95%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА BODYCOMBAT + ЦЕЛОСНО АКРЕДИТИРАНА СЕРТИФИКАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.]]> Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс се состои од 7 модули: Модул 1 Вовед во бодикомбат Модул 2 Движења Модул 3 Варијации на движења Модул 4 Комбинации Модул 5 Еднонеделна програма за учење и вежбање комбинации Модул 6 Кореографски тренинзи за цело тело Модул 7 Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео бодикомбат вежби кои ги научиле студентите. Снимените вежби се по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1050 денари или 17 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра по избор на студентите. Што добивате со овој курс 2,5 часа видеa прирачник во pdf форма Пристап на мобилен, таблет или компјутер Животен пристап Акредитиран сертификат за завршување Курсот е комплетно online. Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара. Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за бодикомбат. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот. По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com . По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 1229 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-bodycombat-diploma-institut-rs_4073.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4071.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

1229

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА БОКСУВАЊЕ ВО ФИТНЕС + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.]]> Што ќе научите со овој курс: Ќе научите основни вежби за боксување вклучени во тренингот. Ќе научите варијации на тие вежби. Ќе научите други вежби вклучени во тренингот Ќе научите како да правите комбинации Исто така, ќе научите како да направите свој тренинг за боксување во фитнес ако сакате да учите други. Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствена кореографија за вежбање која ќе можете да ја применувате во теретана. Ќе научите како да мотивирате секого да вежба повеќе. Ќе научите нов и забавен начин на вежбање. Сето ова од комфорот на Вашиот дом. За кого е наменет овој курс: Овој курс е за оние кои уживаат во боксување во фитнес и сакаат да го обликуваат своето тело. Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите. Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање. Овој курс е за оној кој сака да го додаде боксувањето во фитнес во секојдневната рутина и да стане негов стил на вежбање. Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да се вежбаат повеќе. Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на своите или на други тренинзи за бокување во фитнес. Барања и услови Не е потребно претходно искуство. Страст за боксување во фитнес. Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс опфаќа теоретски и практичен дел. Теоретскиот дел се состои од општи податоци за боксување, основни боксерски вежби и други движења вклучени во тренингот, а практичниот дел се состои од други вежби и вежбање. Овој курс се состои од 6 модули: Модул 1 Вовед во боксување за фитнес Модул 2 Основни боксерски вежби Модул 3 Варијации на основни вежби Модул 4 Други веежби вклучени во тренингот Модул 5 Комбо Модул 6 Целосен тренинг Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува тест со 50 прашања и снимено видео 30 секунди 3 вежби кои ги научиле по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1050 денари или 17 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра по избор на студентите. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 1229 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-boksuvanje-vo-fitnes-diploma-institut-rs_4072.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4070.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

1229

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА BODYCOMBAT + ЦЕЛОСНО АКРЕДИТИРАНА СЕРТИФИКАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.]]> Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс се состои од 7 модули: Модул 1 Вовед во бодикомбат Модул 2 Движења Модул 3 Варијации на движења Модул 4 Комбинации Модул 5 Еднонеделна програма за учење и вежбање комбинации Модул 6 Кореографски тренинзи за цело тело Модул 7 Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео бодикомбат вежби кои ги научиле студентите. Снимените вежби се по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1050 денари или 17 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра по избор на студентите. Што добивате со овој курс 2,5 часа видеa прирачник во pdf форма Пристап на мобилен, таблет или компјутер Животен пристап Акредитиран сертификат за завршување Курсот е комплетно online. Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара. Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за бодикомбат. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот. По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com . По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 1229 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-bodycombat-diploma-institut-rs_4071.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4071.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

1229

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА БОКСУВАЊЕ ВО ФИТНЕС + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.]]> Што ќе научите со овој курс: Ќе научите основни вежби за боксување вклучени во тренингот. Ќе научите варијации на тие вежби. Ќе научите други вежби вклучени во тренингот Ќе научите како да правите комбинации Исто така, ќе научите како да направите свој тренинг за боксување во фитнес ако сакате да учите други. Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствена кореографија за вежбање која ќе можете да ја применувате во теретана. Ќе научите како да мотивирате секого да вежба повеќе. Ќе научите нов и забавен начин на вежбање. Сето ова од комфорот на Вашиот дом. За кого е наменет овој курс: Овој курс е за оние кои уживаат во боксување во фитнес и сакаат да го обликуваат своето тело. Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите. Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање. Овој курс е за оној кој сака да го додаде боксувањето во фитнес во секојдневната рутина и да стане негов стил на вежбање. Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да се вежбаат повеќе. Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на своите или на други тренинзи за бокување во фитнес. Барања и услови Не е потребно претходно искуство. Страст за боксување во фитнес. Опис на курсот Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции. Курсот е на англиски јазик. Овој курс опфаќа теоретски и практичен дел. Теоретскиот дел се состои од општи податоци за боксување, основни боксерски вежби и други движења вклучени во тренингот, а практичниот дел се состои од други вежби и вежбање. Овој курс се состои од 6 модули: Модул 1 Вовед во боксување за фитнес Модул 2 Основни боксерски вежби Модул 3 Варијации на основни вежби Модул 4 Други веежби вклучени во тренингот Модул 5 Комбо Модул 6 Целосен тренинг Завршен испит На крајот има завршен испит. Испитот вклучува тест со 50 прашања и снимено видео 30 секунди 3 вежби кои ги научиле по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат). По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1050 денари или 17 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра по избор на студентите. ЗА ИНСТИТУТ РС Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години. Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.

Вредност : 12298 ден.

Купи сега за само : 1229 ден.

]]>
Institut RS

]]>

https://institutrs.onlineweb.shop/

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-za-boksuvanje-vo-fitnes-diploma-institut-rs_4070.html

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ[41.99438142930593,21.427465058917026

]

078821822

Скопје

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4070.jpg

2024-04-21 23:59:59

12298

1229

90%

41.99438142930593

21.427465058917026

<![CDATA[50% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА DIKSON PROFESSIONAL LAMINATION SYSTEM ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1600ДЕН. ЗА САМО 799ДЕН.]]> Ламинацијата е процес кој не само што додава структура и исполнетост на косата, туку и дава извонреден сјај со ефект - огледало. Dikson Illaminaction е систем за ламинирање на косата со технологија Thermo Active Biopeptide, кој се заснова на биопептиди - супстанции кои се состојат од две или повеќе амино киселини, кои кога се комбинираат, создаваат протеини и флуидизирачки масла.Фризерско студио Елит Мари на Facebook!

Вредност : 1600 ден.

Купи сега за само : 799 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/tretman-za-kosa-po-izbor-dikson-elit-mari_4063.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4063.jpg

2024-04-21 23:59:59

1600

799

50%

41.119590

20.813308

<![CDATA[57% попуст на МИЕЊЕ, ПРАВО ФЕНИРАЊЕ, КЛИМЗОН ТРЕТМАН И АМПУЛА во фризерско студио ЕЛИТ МАРИ во вредност од 700ден. за само 299ден.]]> Имајте постојано средена и фенирана коса. Бидете безпрекорни, самоуверени, заводливи и задоволни од својот изглед. Фризерско студио Елит Мари на Facebook!

Вредност : 700 ден.

Купи сега за само : 299 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/mienje-feniranje-ampula-frizersko-studio-elit-mari_4062.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4045.jpg

2024-04-21 23:59:59

700

299

57%

41.119590

20.813308

<![CDATA[50% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА ПО ИЗБОР ОД DIKSON ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 599ДЕН.]]> ПОДАРЕТЕ И НА КОСАТА ЗИМСКА НЕГА, ИМАЈТЕ ЗДРАВА, ВИТАЛНА, СЈАЈНА И НЕГУВАНА КОСА.НАЈДОБРИТЕ И НАЈЕФИКАСНИТЕ ТРЕТМАНИ ЗА КОСА ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ПО НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА!ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ТРЕТМАН И БЛЕСНЕТЕ СО ГЛАМУРОЗЕН СЈАЈ!Фризерско студио Елит Мари на Facebook!

Вредност : 1200 ден.

Купи сега за само : 599 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/tretman-za-kosa-po-izbor-dikson-elit-mari_4061.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4061.jpg

2024-04-21 23:59:59

1200

599

50%

41.119590

20.813308

<![CDATA[55% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА ИСПРАВУВАЊЕ СО КЕРАТИН LISSE DESIGN KERATIN THERAPY - ALFAPARF MILANO ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 6000ДЕН. ЗА САМО 2699ДЕН.]]> Lisse Design Keratin Therapy - Alfaparf MilanoТретманот се состои од комбинација на кератин и масла како:- Kera-Collagen Complex: кој содржи Hydrolyzed Keratin Complex и Quaternized Collagen со помош на топлина го реформира распоредот на кератинскиот синџир на косата, ја исправа и дава карактеристично мазен резултат.- Babassu Масло: масло од Амазонска палма кое ја прави косата мека свилена и сјајна.Третманот има прогресивен резултат. со секоја апликација ефектот е подобар и подолготраен. за природно и особено виткана коса се препорачуваат дополнителни апликации во следните недели по првиот третман.Третманот се состои од:* Миење со Deep Cleansing Shampoo* Нанесување на Smoothing Fluid* Нанесување на Detangling Cream* Сушење и пеглање прамен по прамен* Миење и нанесување на Rehydrating Mask* СушењеЗа задржување на ефектот од третманот, задолжително користење на специјален Shampoo и Conditioner за домашна употреба кои не влегуваат во цената на третманот.Фризерско студио Елит Мари на Facebook!

Вредност : 6000 ден.

Купи сега за само : 2699 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/tretman-ispravuvanje-kosa-lisse-design-keratin-therapy-alfaparf-milano-elit-mari_4059.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4059.jpg

2024-04-21 23:59:59

6000

2699

55%

41.119590

20.813308

<![CDATA[60% попуст на ФАРБАЊЕ + INEBRYA POST-COLOR ТРЕТМАН во фризерско студио ЕЛИТ МАРИ во вредност од 2000ден. за само 799ден.]]>

Вредност : 2000 ден.

Купи сега за само : 799 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/farbanje-sredna-dolga-kosa-post-color-tretman-frizersko-studio-elit-mari_4058.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3814.jpg

2024-04-21 23:59:59

2000

799

60%

41.119590

20.813308

<![CDATA[58% попуст на ФЕНИРАЊЕ, ШИШАЊЕ И ТРЕТМАН ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈА НА КОСА И ЗАШТИТА НА ВЛАКНОТО „ARGABETA LINE“ во фризерско студио ЕЛИТ МАРИ во вредност од 1200ден. за само 499ден.]]> „Argabeta Line“ третман кој содржи Арганово масло, екстракт од морски алги, бета-каротен и витамин Е и омега 6 масни киселини. Го ревитализира и зајакнува влакното и го штити од слободните радикали и УВ зраците. МАСТЕР ЈОНИЗАТОР ХАУБА Екстремно скратување на времетраењето дури до половина на процесот на фарбање и третмани. Постапката на фарбање и третмани се изведува под електроник мастер јонизатор хауба која го скратува времетраењето на третманите благодарение на две комбинирани дејствија: водена пареа + озон која помага при отворањето на влакното за длабинско навлегување на боењето и третманите и поврзување со кератинската структура на влакното. озонско туширање на целата коса, брзо затворање на влакното, постигнување мека и свиленкаста коса и долготрајни резултати.Фризерско студио Елит Мари на Facebook!

Вредност : 1200 ден.

Купи сега за само : 499 ден.

]]>
Фризерско Студио Елит Мари

]]>

http://goo.gl/v2DTu

Убавина и здравје

https://kelepur.com/deals/feniranje-sisanje-tretman-argabeta-line-elit-mari_4057.html

Ул. Питу Гули бр. 130[41.119590,20.813308

]

071/231-112

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4057.jpg

2024-04-21 23:59:59

1200

499

58%

41.119590

20.813308

<![CDATA[15% ПОПУСТ НА НОЌЕВАЊЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА ВО „GOLD HOUSE APARTMENTS“ ОХРИД ВО ВРЕДНОСТ ОД 4000ДЕН. ЗА САМО 3400ДЕН.]]> Во најубавиот дел од годината, прекрасна можност да уживате во Охрид!Престојот во Охрид поминете го мирно, лежерно и опуштено уживајќи во пријатната атмосфера на „GOLD HOUSE APARTMENTS“ кој се наоѓаат во мирен дел од градот, а сепак блиску до центарот што несомнено ќе го направи вашиот престој поинтересен.

Вредност : 4000 ден.

Купи сега за само : 3400 ден.

]]>
Gold

]]>

https://maps.app.goo.gl/HQ2x3JxGkzRrXGbE8

Сместување

https://kelepur.com/deals/nokevanje-za-cetiri-lica-gold-house-apartments_4056.html

Богомилска бр. 28[41.11643191763327,20.80707936264606

]

072/321-943

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4056.jpg

2024-04-21 23:59:59

4000

3400

15%

41.11643191763327

20.80707936264606

<![CDATA[15% ПОПУСТ НА КУРС ПО МОДЕРНО КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ ЗА ОД 15200ДЕН. ЗА САМО 12920ДЕН.]]> Образовен центар „ATLAS WORLD“ * Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански. * Математика * Образование на Надарени и Талентирани деца * Целодневен престој * Приватни часови * Организирање на роденденски забави и др.

Вредност : 15200 ден.

Купи сега за само : 12920 ден.

]]>
„ATLAS WORLD“ Образовен Центар

]]>

https://goo.gl/b9jgtq

Учење

https://kelepur.com/deals/kurs-moderno-kroenje-sienje-centar-atlas-world_4055.html

ул. „Гоце Делчев“ број 108[41.117575,20.795109

]

072/321-943

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS4055.jpg

2024-04-21 23:59:59

15200

12920

15%

41.117575

20.795109

<![CDATA[ИЗВОНРЕДНО ВКУСНО МЕНИ СО ПЛЕСКАВИЦА СО КАЈМАК, САЛАТА, АПЕРИТИВ ВО РЕСТОРАН „ВИА ИГНАЦИЈА“ - ВЕВЧАНИ ЗА САМО 349ДЕН.]]> КОГА ОДАМ ВО ВЕВЧАНИ, ОДАМ ВО ВИА ИГНАЦИЈА.Побегнете од вревата и метежот на градот, посетете го преубавото Вевчани, релаксирајте се и уживајте во свежиот и чист воздух и извонредно вкусната храна во ресторан „ВИА ИГНАЦИЈА“ – Вевчани.„Виа Игнација“ веќе 25 години е еден од најубавите ресторани во Југозападните краишта на Македонија во кој спојот на традиционалното вевчанско гостопримство и автентичниот амбиент, создаваат атмосфера која пленува уште од првиот миг.Далеку од градската врева на само неколку километри од охридското крајбрежје, во атарот на историското Вевчани, врвните професионални кувари за вас ја приготуваат највкусната храна, чиј почеток и крај се оригиналните рецепти и гурманската кујна. Како резултат на долгогодишното искуство и посветеноста на персоналот, „Виа Игнација“ стана синоним за голем број уникатни специјалитети, кои се совршен спој на традиционалната македонска и интернационална кујна.Распослан на падините на планината Јабланица, ресторанот плени со сопствената архитектонска посебност, која е надополнета со природните убавини кои го опкружуваат. Вевчанските извори, големиот број историски локалитети, цркви и манастири, како и бујната шума се вистинска причина да посветите дел од вашето време за забава и дружење.Ресторанот има капацитет од 150 гости, а располага и со ВИП просторија, тераса, рибник, детско катче, голема полјана, како и сопствен паркинг простор. Водејќи сметка за потребите на гостите, во склоп на ресторанот има и апартманско сместување од висока категорија.Наспроти динамичното секојдневие, „Виа Игнација“ е одличен избор за одмор, прекрасни семејни ручеци, прослави, конференции или конгреси.Професионалниот тим на ресторанот е во секое време на ваша услуга, да се погрижи во целост да се посветите на вашето неоповторливо уживање, кое ќе ве поттикне постојано да се навраќате во „Виа Игнација“ и во Вевчани.

Вредност : 700 ден.

Купи сега за само : 349 ден.

]]>
Виа Игнација

]]>

http://www.viaignatia.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/pleskavica-so-kajmak-salata-aperitiv-via-ignatia-vevcani_4027.html

Виа Игнација Вевчани[41.235991,20.595777

]

071/305-416

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS1877.jpg

2024-04-21 23:59:59

700

349

50%

41.235991

20.595777

<![CDATA[БОГАТО МЕНИ СО СВИНСКО ПОД САЧ И ЛУКАНЕЦ ВО РЕСТОРАН „ВИА ИГНАЦИЈА“ - ВЕВЧАНИ ВО ЗА САМО 399ДЕН.]]> Побегнете од вревата и метежот на градот, посетете го преубавото Вевчани, релаксирајте се и уживајте во свежиот и чист воздух и извонредно вкусната храна во ресторан „ВИА ИГНАЦИЈА“ – Вевчани.„Виа Игнација“ веќе 25 години е еден од најубавите ресторани во Југозападните краишта на Македонија во кој спојот на традиционалното вевчанско гостопримство и автентичниот амбиент, создаваат атмосфера која пленува уште од првиот миг.Далеку од градската врева на само неколку километри од охридското крајбрежје, во атарот на историското Вевчани, врвните професионални кувари за вас ја приготуваат највкусната храна, чиј почеток и крај се оригиналните рецепти и гурманската кујна. Како резултат на долгогодишното искуство и посветеноста на персоналот, „Виа Игнација“ стана синоним за голем број уникатни специјалитети, кои се совршен спој на традиционалната македонска и интернационална кујна.Распослан на падините на планината Јабланица, ресторанот плени со сопствената архитектонска посебност, која е надополнета со природните убавини кои го опкружуваат. Вевчанските извори, големиот број историски локалитети, цркви и манастири, како и бујната шума се вистинска причина да посветите дел од вашето време за забава и дружење.Ресторанот има капацитет од 150 гости, а располага и со ВИП просторија, тераса, рибник, детско катче, голема полјана, како и сопствен паркинг простор. Водејќи сметка за потребите на гостите, во склоп на ресторанот има и апартманско сместување од висока категорија.Наспроти динамичното секојдневие, „Виа Игнација“ е одличен избор за одмор, прекрасни семејни ручеци, прослави, конференции или конгреси.Професионалниот тим на ресторанот е во секое време на ваша услуга, да се погрижи во целост да се посветите на вашето неоповторливо уживање, кое ќе ве поттикне постојано да се навраќате во „Виа Игнација“ и во Вевчани.

Вредност : 800 ден.

Купи сега за само : 399 ден.

]]>
Виа Игнација

]]>

http://www.viaignatia.mk

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/bogato-meni-so-svinsko-pod-sac-i-lukanec-restoran-via-ignatia-vevcani_4026.html

Виа Игнација Вевчани[41.235991,20.595777

]

071/305-416

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS1948.jpg

2024-04-21 23:59:59

800

399

50%

41.235991

20.595777

<![CDATA[50% ПОПУСТ НА ПОЛИРАЊЕ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 5000ДЕН. ЗА САМО 2500ДЕН.]]> Вратете му го стариот сјај на вашиот автомобил, заштитете го од променливите пролетни услови! Нека вашиот автомобил изгледа како да сега излегол од авто салон!Овозможете му на вашиот лимен љубимец комплетен „третман за разубавување“! Бидејќи чист, сјаен и уреден автомобил е желба на секој љубител на автомобили.Еден од најдобрите начини да се врати сјајот на лакот во првобитна состојба е полирањето. Во автоперална „CAR DETAILING CENTRE“ се користат пасти и средства за полирање со највисок квалитет и со професионалноста со која се работи во автопералната, на вашиот автомобил ќе му подарите долговечен сјај.Со оваа понуда на kelepur.mk и автоперална „CAR DETAILING CENTRE“, со еден ваков третман Вашиот автомобил ќе изгледа потполно сјајно, спремен и заштитен од зимските временски услови.

Вредност : 5000 ден.

Купи сега за само : 2500 ден.

]]>
Автоперална „Urban Street Car Club“

]]>

https://www.kelepur.com/

Автомобили

https://kelepur.com/deals/poliranje-mienje-avtomobil-avtoperalna-car-detailing-centre_3962.html

Ул. Мирче Ацев бр. 34[41.112931,20.814588

]

070/304-204

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS1386.jpg

2024-04-21 23:59:59

5000

2500

50%

41.112931

20.814588

<![CDATA[50% ПОПУСТ НА ДЕТАЛНО ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ЕНТЕРИЕРОТ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 5000ДЕН. ЗА САМО 2500ДЕН.]]> Отстранете ги сите дамки и маснотии од ентериерот на вашиот автомобил!Со оваа одлична понуда на АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ имате можност детално да ја исчистите и освежите внатрешноста на вашиот автомобил. Дамките и мрснотиите најчесто направени од храна и пијалаци сега ќе бидат минато, а комфорот во вашиот автомобил ќе биде поголем и попријатен кога ќе имате чист ентериер.Машината, средствата кои ги користи АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ се наменети за длабинско чистење, дезинфекција и заштита на внатрешноста на автомобилот.

Вредност : 5000 ден.

Купи сега за само : 2500 ден.

]]>
Автоперална „Urban Street Car Club“

]]>

https://www.kelepur.com/

Автомобили

https://kelepur.com/deals/hemisko-cistenje-avtomobil-avtoperalna-urban-street-car-club-ohrid_3961.html

Ул. Мирче Ацев бр. 34[41.112931,20.814588

]

077/825-566

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS2170.jpg

2024-04-21 23:59:59

5000

2500

50%

41.112931

20.814588

<![CDATA[ТАВА СЕЛСКО МЕСО ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА, ДУПЛА МЕШАНА САЛАТА И ДЕСЕРТ БАКЛАВА И СЛАТКО ОД СМОКВИ ВО КОМПЛЕКС МИНАМИ - ГОРНО КОЊСКО - ОХРИД ЗА САМО 1500ДЕН.]]> Kompleks Minami е гостинска кука и се наоѓа во селото Коњско во националниот парк Галичица на 1100 м.н.в. Вилата од центарот на Охрид е оддалечена 11 км или 3км од најблиската плажа. Се наоѓа на прекрасна местоположба помеѓу планината, големите распространи ливади, збогатена со единствен прекрасен поглед на целото езеро. Уживајќи во мирот, тишината и звукот на птиците, тука можете да вкусите се од традиционалната домашна кујна и да се напиете чаша добро домашно вино, ракија или сок. Исто така располагаме со 3 соби по 2 дупли кревети за спиење сите со поглед кон езерото и планината и голема дневна соба со традиционален ентериер. За целата посета да биде уште подобра во близина на вилата се наоѓа црква изградена во 1921год старо село со стари куки уште од далечната 1920, место каде што можете да ги направите вашите прекрасни фотографии.

Kompleks Minami на Facebook!

Вредност : 2500 ден.

Купи сега за само : 1500 ден.

]]>
Комплекс Минами

]]>

http://kompleksminami.com/

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/tava-selsko-meso-dupla-mesana-salata-desert-baklava-slatko-suvi-smokvi-villa-minami-konjsko-ohrid_3923.html

с. Горно Коњско[41.052284,20.812250

]

076/900-007

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3721.jpg

2024-04-21 23:59:59

2500

1500

40%

41.052284

20.812250

<![CDATA[ДАСКА ЗА ДВАЈЦА „ДЕДО ДИМО“! ЃОМЛЕЗЕ, ПИТУЛИЦИ, КИСЕЛО МЛЕКО, АЈВАР, СИРЕЊЕ, МАКАЛО, СВЕЖ КРОМИД, СЛАНИНА И ДОМАШНО ЛЕПЧЕ ВО ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА ЗА САМО 899ДЕН.]]> ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА Во срцето на една од најпрекрасните рурални средини во Охрид, селото Куратица сместен е Етно ресторан „Дедо Димо” за кој со право може да се каже дека плени со својот изглед Живописната природа на селото Куратица, вкусот на традиционалната и автентична домашна храна се само дел од понудата во Етно ресторан „Дедо Димо” Етно ресторан „Дедо Димо” на гостите им нуди и други атракции и содржини како што е, јавање на магариња, авантури со џипови, планински велосипедизам, авантури со ратрак и др.

Вредност : 1300 ден.

Купи сега за само : 899 ден.

]]>
Етно ресторан Дедо Димо

]]>

http://fb.me/EtnorestoranDedoDimo/

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/daska-za-dvajca-etno-restoran-dedo-dimo-kuratica_3801.html

с. Куратица[41.243583,20.889537

]

075/657-999

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3299.jpg

2024-04-21 23:59:59

1300

899

31%

41.243583

20.889537

<![CDATA[ЕДЕН КИЛОГРАМ МЕСО ОД ДИВО ПРАСЕ ВО СОС ОД ПЕЧУРКИ + МАКАЛО ВО ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА ЗА САМО 1099ДЕН.]]> ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА Во срцето на една од најпрекрасните рурални средини во Охрид, селото Куратица сместен е Етно ресторан „Дедо Димо” за кој со право може да се каже дека плени со својот изглед Живописната природа на селото Куратица, вкусот на традиционалната и автентична домашна храна се само дел од понудата во Етно ресторан „Дедо Димо” Етно ресторан „Дедо Димо” на гостите им нуди и други атракции и содржини како што е, јавање на магариња, авантури со џипови, планински велосипедизам, авантури со ратрак и др.

Вредност : 2000 ден.

Купи сега за само : 1099 ден.

]]>
Етно ресторан Дедо Димо

]]>

http://fb.me/EtnorestoranDedoDimo/

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/kilogram-meso-divo-prase-etno-restoran-dedo-dimo-kuratica_3800.html

с. Куратица[41.243583,20.889537

]

075/657-999

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3125.jpg

2024-04-21 23:59:59

2000

1099

45%

41.243583

20.889537

<![CDATA[ТРАДИЦИОНАЛНА ДОМАШНА ХРАНА! ЃОМЛЕЗЕ, ПИТУЛИЦИ, КИСЕЛО МЛЕКО, СОЛЕНО МЕСО ОД КАЧЕ И ДОМАШНО ЛЕПЧЕ ОД ФУРНА ВО ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА ЗА САМО 399ДЕН.]]> ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА Во срцето на една од најпрекрасните рурални средини во Охрид, селото Куратица сместен е Етно ресторан „Дедо Димо” за кој со право може да се каже дека плени со својот изглед Живописната природа на селото Куратица, вкусот на традиционалната и автентична домашна храна се само дел од понудата во Етно ресторан „Дедо Димо” Етно ресторан „Дедо Димо” на гостите им нуди и други атракции и содржини како што е, јавање на магариња, авантури со џипови, планински велосипедизам, авантури со ратрак и др.

Вредност : 600 ден.

Купи сега за само : 399 ден.

]]>
Етно ресторан Дедо Димо

]]>

http://fb.me/EtnorestoranDedoDimo/

Храна и пијалоци

https://kelepur.com/deals/tradicionalna-domasna-hrana-etno-restoran-dedo-dimo-kuratica_3799.html

с. Куратица[41.243583,20.889537

]

075/657-999

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3045.jpg

2024-04-21 23:59:59

600

399

34%

41.243583

20.889537

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3751.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3307.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-kelepur-ohrid_3750.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3306.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3749.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3305.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-kelepur-ohrid_3748.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3304.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3616.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3307.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-kelepur-ohrid_3615.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3306.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3614.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3305.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-kelepur-ohrid_3613.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3304.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3610.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3307.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-kelepur-ohrid_3609.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3306.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3608.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3305.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-kelepur-ohrid_3607.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3304.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3604.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3307.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 24000ДЕН.]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.Дел од нашите задоволни клиенти: https://barbershop.mk/ https://gevino.com.mk/ https://platinumline.com.mk/ https://radikaaromatherapy.com/ https://mtdgradina.mk/ https://alpetehna.mk/ https://glamit.mk/ https://helenvita.mk/ https://eliksir.mk/ https://higija.mk/ https://maxoutaustralia.com.au/ https://ohridpearlwebshop.com/mk/home/ https://timberfurniture.co.uk/ https://akademijaofortuna.mk/ https://beautyshop.mk/ https://atvadrenaline.com/ https://ohridtransfertours.com/ https://ohridpearlsserbia.com/ https://shimes.mk/ https://organicconnections.com.au/ https://nutrifit.mk/ https://anastasdudan.com.mk/shop/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-veb-prodavnica-kelepur-ohrid_3603.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3306.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 30000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 60000 ден.

Купи сега за само : 30000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-hosting-registracija-domain-kelepur-ohrid_3602.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3305.jpg

2024-04-21 23:59:59

60000

30000

50%

41.113491

20.815321

<![CDATA[ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!]]> Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата. Дел од нашите задоволни клиенти: https://esseconsulting.mk/ https://drbatkoski.mk/ https://dosie.mk/ https://tkh.global/ https://rentabikeohrid.com/ https://doorstrippingservice.co.uk/ https://firstdoorstripping.com/ https://doorstripping.london/ https://strippingdoors.co.uk/ https://oldtownhostel.mk/ https://bruno.mk/ https://elektrotiers.mk/ https://ouhristouzunov.edu.mk/ https://rentacarohrid.mk/ https://bwcohrid.com/ https://drsasostoev.com/ https://metalotehnika.mk/

Вредност : 48000 ден.

Купи сега за само : 24000 ден.

]]>
Келепур ДООЕЛ Охрид

]]>

https://kelepur.com/

Останато

https://kelepur.com/deals/izrabotka-dinamicna-wordpress-veb-strana-kelepur-ohrid_3601.html

Ул. Мирче Ацев 39[41.113491,20.815321

]

070/391-586

Охрид

Macedonia

https://kelepur.com/uploads/coupons/_nS3304.jpg

2024-04-21 23:59:59

48000

24000

50%

41.113491

20.815321