Активна понуда

БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА: ПОХОВАН КАШКАВАЛ, ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ, ПИЛЕШКИ ПРСТИ, ПЕЧЕНО СИРЕЊЕ, ПОМФРИТ И СОС ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ - СТРУГА ЗА САМО 399ДЕН.

Купи сега за 399 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 6

Добивате

* БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА:
** ПОХОВАН КАШКАВАЛ
** ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ
** ПИЛЕШКИ ПРСТИ
** ПЕЧЕНО СИРЕЊЕ
** ПОМФРИТ
** СОС

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

* Работно време 08-24ч,

* Задолжителна е претходна резервација на
тел: 046/783-468

Опис

На кејот покрај реката Црн Дрим во Ресторан „Антика“ Струга ве чека право гурманско уживање, БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА која ќе го задоволи вкусот на сите гурмани.

Ресторан „Антика“
Во овој ресторан можете да го доловите амбиентот на стара Струга, а од македонските национални специјалитети можете да пробате полнета шницла „Антика“ и плескавица „Антика“ со кајмак, речна пастрмка како и јагула подготвена на струшки начин.

Сето ова приготвено од врвни мајстори со традиција од 40 години.

Ресторан „Антика“ Струга на Facebook!


БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА: ПОХОВАН КАШКАВАЛ, ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ, ПИЛЕШКИ ПРСТИ, ПЕЧЕНО СИРЕЊЕ, ПОМФРИТ И СОС ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ - СТРУГА ЗА САМО 399ДЕН.

Компанија : Ресторан Антика

Адреса : Кеј Борис Кидрич 34

Град : Струга

http://goo.gl/g0AFk