Прашања и одговори

Секој ден Kelepur.mk Ви нуди фантастична понуда за најдобрите работи што можете да ги имате, вкусите, правите, или посетите во Вашиот град. Co нас добивате ексклузивни попусти кои не може да ги добиете на било кое друго место, бидете и Вие дел од нашите корисници.
Да! Само така ќе купуваш по најниски цени. Покрај можноста да купувате со попуст, зачленувањето исто така значи дека во твоето поштенско сандаче ќе ја добивате секоја наредна понуда, така што не би пропуштиле понуда за која сте заинтересирани заради ненавремено известување.
Доволно е само да кликнете на копчето "купи" додека е активна понудата. Следува ваша одлука како ќе платите, дали со платежна картичка или со уплатница. по успешното купување ќе ви ги испратиме купоните на Вашата email адреса и во делот "Мои купони" на Вашиот профил на kelepur.mk од каде ќе можете да ги испечатите или прочитате и запишете кодовите од купоните за да можете да ги искористите.
Ако немате печатар покажете го купонот на мобилен телефон, таблет, или доволно е да го запишете кодот од купонот и да го приложете кај трговецот за да ја добиете понудата.
Се разбира ДА! Доколку во понудата не е наведено поинаку слободно може да го подарите!
Не, никако! Kelepur.mk нема никаков пристап до било какви информации поврзани со вашата платежна картичка.
Доколку не контактирате на време, може парите да ви бидат вратени или префрлени како кредит на вашиот профил на Kelepur.mk за да ги искористете за некоја друга понуда.
Ви стоиме на располагање. Во секое време можете да нè контактирате на email: info@kelepur.mk, преку контакт формуларот или на мобилен телефон 070/391-586.