Активна понуда

30% ПОПУСТ НА БУКЕТ БАЛОН ВО ЦВЕЌАРА БУКЕТ ЗДРАВЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 700ДЕН. ЗА САМО 490ДЕН.

Купи сега за 490 ден.
    • Вредност 700ден.
    • Попуст 30%
    • Заштеди 210ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

* БУКЕТ БАЛОН

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Задолжително претходна нарачка со бројот на купонот 24 часа пред подигање на букетот

* Купоните може да се искористат заклучно со 31.01.2022 година.

* Телефон за контакт: 077/569-213

Опис

Букет Здравје катче кое нуди сѐ што е потребно за прославите и убавите моменти на клиентите да изгледаат совршено и добро да се паметат. Букетите од овошје и зеленчук се она по што најмногу сме препознатливи и особено се издвојува, но веќе Букет Здравје нуди и секакви разни услуги за декорации и организации на убави пригоди.

Букет Здравје на FACEBOOK
Букет Здравје на INSTAGRAMКомпанија : Букет Здравје

Адреса : Булевар Туристичка бр 3

Град : Охрид

https://fb.me/buketzdravje/