Активна понуда

БОЈА ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА! COLORBLASTER ПИГМЕНТИРАНИ КОНДИЦОНЕРИ ВО БОЈА КОИ СЕ ИЗМИВА И ТРАЕ ДО 10 МИЕЊЕ ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 399ДЕН.

Купи сега за 399 ден.
    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 60%
    • Заштеди 601ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Нанесување на „COLORBLASTER“ пигментирани кондицонери
* Миење
* Право фенирање

Colorblaster пигментиран кондиционер Ви овозможува привремена трансформација на бојата на Вашата коса!

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време:
Понеделник - Сабота од 11:00 до 19:00

* Задолжителна е претходна резервација на
Моб.:071/231-112
Моб.:078/311-899

Опис

COLOUR IS EVERYTHING! Нашата најнова иновација COLORBLASTER претставува пигментиран кондиционер кој обезбедува боја на која може да Ви позавиди секој!

Боја за секоја прилика! Пробајте ги нашите нови INDOLA кондиционери во боја кои се измива! Нијансата трае најмногу до 10 миења на косата, па затоа не се плашете да експериментирате со бојата на косата оваа сезона!

Со нашиот најнов COLORBLASTER пигментиран кондиционер можете да ја освежите бојата со едно миење! Оваа извонредна боја на косата е создадена со MAYFAIR нијансата!Фризерско студио Елит Мари на Facebook!


БОЈА ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА! COLORBLASTER ПИГМЕНТИРАНИ КОНДИЦОНЕРИ ВО БОЈА КОИ СЕ ИЗМИВА И ТРАЕ ДО 10 МИЕЊЕ ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 399ДЕН.

Компанија : Фризерско Студио Елит Мари

Адреса : Ул. Крсте Мисирков бр.5

Град : Охрид

http://goo.gl/v2DTu