Активна понуда

ДАСКА ЗА ДВАЈЦА „ДЕДО ДИМО“! ЃОМЛЕЗЕ, ПИТУЛИЦИ, КИСЕЛО МЛЕКО, АЈВАР, СИРЕЊЕ, МАКАЛО, СВЕЖ КРОМИД, СЛАНИНА И ДОМАШНО ЛЕПЧЕ ВО ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА ЗА САМО 899ДЕН.

Купи сега за 899 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 10

Добивате

* ЃОМЛЕЗЕ X2
* ПИТУЛИЦИ X2
* КИСЕЛО МЛЕКО
* СИРЕЊЕ (100ГР.) X2
* МАКАЛО
* СВЕЖ КРОМИД ИЛИ ЛУК X2
* СЛАНИНА X2
* ДОМАШНО ЛЕПЧЕ ОД ФУРНА

Услови

* Купонот важи за во ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ (не важи за "носење")

* Задолжителна е претходна резервација пред посета на: 046/279-595, 071/816-002

Опис

ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА
Во срцето на една од најпрекрасните рурални средини во Охрид, селото Куратица сместен е Етно ресторан „Дедо Димо” за кој со право може да се каже дека плени со својот изглед

Живописната природа на селото Куратица, вкусот на традиционалната и автентична домашна храна се само дел од понудата во Етно ресторан „Дедо Димо”

Етно ресторан „Дедо Димо” на гостите им нуди и други атракции и содржини како што е, јавање на магариња, авантури со џипови, планински велосипедизам, авантури со ратрак и др.Компанија : Етно ресторан Дедо Димо

Адреса : с. Куратица

Град : Охрид

http://fb.me/EtnorestoranDedoDimo/