Активна понуда

НОВО ВО ОХРИД! 33% ПОПУСТ НА ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА - ЧИСТЕЊЕ НА МОТОРОТ И ИЗДУВНИОТ СИСТЕМ НА ВОЗИЛОТО ВО ЦЕНТАР ЗА ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА И АВТОПЕРАЛНА ПАЛЕЦ ЗА САМО 1000ДЕН!

Купи сега за 1000 ден.
    • Вредност 1500ден.
    • Попуст 33%
    • Заштеди 500ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

* Декарбонизација на вашето возило - чистење на моторот на вашиот автомобил со најнова технологија од HHO гас за отстранување на гарежи (карбон) од моторот и издувниот систем на возилото

* Понудата важи за возила со мотор до 1000 cm3 (кубици)

* За возли со поголема кубикажа можност за доплата на разликата во цената на лице место

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин пред доаѓање на тел. 070/304-204

ОписДЕКАРБОНИЗАЦИЈА
Најнова технологија за отстранување гарежи(Карбон) од моторот и издувниот систем со HHO гас (водород и кислород) – брзо ефикасно поволно

Опис на работата:
Декарбонизација на моторот – ги чисти наслагите на јаглерод од внатрешноста на моторот. Ова е револуционерен метод кој за само 30 - 40 мин. без да се отвара моторот ги отстранува наслагите на гаражи на вентилите , ѕидовите на цилиндрите , на челото на клипот , свеќици , дизни , карики , сензори , ЕГР вентил , катализатор и ДПФ филтер.

• Што се наслаги на гарежи (карбон) ?
Наслагите на гаражи се остатоци кои настануваат при согорување на горивото во моторот и се создава слој кој ги опфаќа сите компоненти на моторот. Гарежот му штети на моторот, а лошото согорување на горивото допринесува на намалување на компресијата и снагата, зголемена потрошувачка на горивото, зголемување на штетните издувни гасови, зголемени вибрации на моторот и нерамномерното работење на моторот.

• Како водородот ги чисти наслагите на гарежи (карбон) во моторот ?
Кога водородот ќе дојде во комората за согорување , преку усисна грана без притисок во моторите со внатрешно согорување без оглед дали се бензин или дизел мотори , температурата во моторот влијае на молекулите на водород (H2) и ги “раскинува” на водородни протони (2H+). Активниот H2 се врзува за јаглеродот (карбон – C) наслагите и оксидираниот талог во моторот. честиците на гарежот (Карбон) хемиски се претвораат во јаглеводороди(HC) во гасовита состојба и како таков преку издувниот систем на моторот се исфрла надвор. После постапката на отстранување на гарежи (карбон) од моторот нема потреба од менување на масло од моторот или филтерот за масло бидејќи во маслото се немаат задржано честиците на гарежи (карбон) и маслото не е дополнително загадено. Постапката трае само 30 - 40 мин.

ДОБИВКИ:
• ПЕРФОРМАНСИ ( до 30% подобрување ) -Со отстранување на гарежите (карбон) од моторот имаме правилно и потполно согорување на горивото со што значително се подобруваат перформансите на моторот ! Подобро забрзување, поголема крајна брзина, намалени вибрации на моторот !

• ИЗДУВНИ ГАСОВИ – Со декарбонизација се отстрануваат гарежите од моторот и издувниот систем со што се намалува емисија на штетни гасови до 95% и со тоа допринесуваме за почиста околина !

• ПОТРОШУВАЧКА ( 10%-15% намалена )–Без наслагите на гарежи (карбон) во моторот , согорувањето на горивото е правилно и самото искористување на гориво е потполно и со тоа расте снагата на моторот (т.е. со помалку труд моторот ја постигнува целта) , а потрошувачката се намалува !


НОВО ВО ОХРИД! 33% ПОПУСТ НА ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА - ЧИСТЕЊЕ НА МОТОРОТ И ИЗДУВНИОТ СИСТЕМ НА ВОЗИЛОТО ВО ЦЕНТАР ЗА ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА И АВТОПЕРАЛНА ПАЛЕЦ ЗА САМО 1000ДЕН!

Компанија : Центар за Декарбонизација и автоперална „ПАЛЕЦ“

Адреса : Сирма Војвода 74 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk