Активна понуда

СТАНЕТЕ ДУХОВЕН ТЕРАПЕВТ! 90% ПОПУСТ НА МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ЗА ДУХОВНО ЗДРАВЈЕ. ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 15450 ДЕН. ЗА САМО 1545ДЕН.

Купи сега за 1545 ден.
    • Вредност 15450ден.
    • Попуст 90%
    • Заштеди 13905ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 3,5 часа видеa
* прирачник во pdf форма
* Пристап на мобилен, таблет или компјутер
* Животен пристап
* Акредитиран сертификат за завршување
* Курсот е комплетно online.
* Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
* Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за духовно здравје. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Што ќе научите со овој курс:
Ќе научите различни техники за чистење на духот.
Ќе научите како да ги користите овие техники за прочистување на духот.
Ќе научите како да мотивирате други да ги користат овие техники.
Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.
Сето ова ќе го научите од удобноста на Вашиот дом.
За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои сакаат да го подобрат физичкото и менталното здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат развој на духовно здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат да го прочистат нивното тело, ум и душа.
Овој курс е за оние кои сакаат подобар физички изглед.
Овој курс е за оние кои сакаат ослободување од стресот.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.
Овој курс е за оној кој сака да ја додаде оваа техника во секојдневната рутина и да стане негов животен стил.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да имаат подобро ментално здравје.
Барања и услови
Не е потребно претходно искуство.

Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.
Овој курс се состои од 4 модули:
МОДУЛ 1 Вовед во техниките за прочистување на духот
МОДУЛ 2 Медитацијата како техника за нега на духот
Совети за медитација
Како да се медитира
Вежба бр. 1 Утринска медитација за прочистување на духот
Вежба бр. 2 Вечерна медитација за прочистување на духот
МОДУЛ 3 Визуелизација како техника за нега на духот
Совети за визуелизација
Како да се визуелизира
Вежби Визуелизација
Вежба 1
Вежба 2
Вежба 3
Вежба 4
Вежба 5
МОДУЛ 4 Простување
Вежба
На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео од страна на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).
По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/