Активна понуда

50% ПОПУСТ НА ДЕТАЛНО ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ЕНТЕРИЕРОТ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 4000ДЕН. ЗА САМО 1999ДЕН.

Купи сега за 1999 ден.
    • Вредност 4000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 2001ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

* ДЕТАЛНО ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ЕНТЕРИЕРОТ НА ВАШИОТ

** чистење на седиштата
** чистење на тапацирот на вратите
** чистење на тапацирот на подот и патосниците
** чистење на тапацирот на кровот

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин за чистење пред доаѓање на тел. 077/825-566

Опис

Отстранете ги сите дамки и маснотии од ентериерот на вашиот автомобил!

Со оваа одлична понуда на АВТОПЕРАЛНА „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“ имате можност детално да ја исчистите и освежите внатрешноста на вашиот автомобил. Дамките и мрснотиите најчесто направени од храна и пијалаци сега ќе бидат минато, а комфорот во вашиот автомобил ќе биде поголем и попријатен кога ќе имате чист ентериер.

Машината, средствата кои ги користи АВТОПЕРАЛНА „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“ се наменети за длабинско чистење, дезинфекција и заштита на внатрешноста на автомобилот.Компанија : Автоперална „Urban Street Car Club“

Адреса : Ул. Мирче Ацев бр. 34

Град : Охрид

https://www.kelepur.com/