Активна понуда

50% попуст на ПАКЕТ 40 ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ ПО АЛБАНСКИ ЈАЗИК ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ во вредност од 12000ден. за само 5999ден.

Купи сега за 5999 ден.
    • Вредност 12000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 6001ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 2

Добивате

* ПАКЕТ ОД 40 ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ ПО АЛБАНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ

* Времетраење нa секој час е 45 мин.

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Работно време од 08:00 до 20:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 072/321-943, 070/377-093

Опис

Образовен центар „ATLAS WORLD“

* Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански.
* Математика
* Образование на Надарени и Талентирани деца
* Целодневен престој
* Приватни часови
* Организирање на роденденски забави и др.Компанија : „ATLAS WORLD“ Образовен Центар

Адреса : ул. „Гоце Делчев“ број 108

Град : Охрид

https://goo.gl/b9jgtq