Активна понуда

33% попуст на ПАКЕТ 5 ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ ПО ИТАЛЈАНСКИ ЈАЗИК ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „КЛОВЕР“ во вредност од 1500ден. за само 999ден.

Купи сега за 999 ден.
    • Вредност 1500ден.
    • Попуст 33%
    • Заштеди 501ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ПАКЕТ ОД 5 ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ ПО ИТАЛЈАНСКИ ЈАЗИК (сите нивоа)

* Времетраење нa секој час е 45 мин.

Услови

* Еден купон важи само за едно лице.

* Купоните може да се искористат најдоцна до 31.08.2021г.

* Работно време од 10:00 до 21:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 046/254-390, 070/352-853

Опис

Образовен центар „Кловер“
* Странски јазици
Англиски , Германски, Француски, Шпански, Италијански, Турски, Албански, Македонски
* Математика
* Припрема и полагање на: PET, FCE, CAE, TOEFEL, IELTS и GIFFORD
* Потврди за познавање на јазик
* Секаков тип на преводи
* Подготвителна настава за матура по странски јазик и математика


33% попуст на ПАКЕТ 5 ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ ПО ИТАЛЈАНСКИ ЈАЗИК ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „КЛОВЕР“ во вредност од 1500ден. за само 999ден.

Компанија : Образовен центар „Кловер“

Адреса : Бул. Туристичка бр. 69

Град : Охрид

https://fb.me/klover.ohrid