Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 8999ДЕН.!

Купи сега за 8999 ден.
    • Вредност 18000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 9001ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 8

Добивате

* Дизајн на динамична веб страна, блог или магазин базирана на Wordpress платформата
** Почетна страна
** За нас
** Новости/ Блог
** Нашите услуги/производи
** Галерија
** Контакт форма со локација
** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи

* Избор од бесплатни дизајни и теми за Wordpress со можност за доплата за дизајн по ваш избор

* Административен панел и обука за самостојно управување со веб страната.

* РЕГИСТРАЦИЈА НА .MK ИЛИ .COM ДОМЕН
* ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ ЕДНА ГОДИНА
* EMAIL АДРЕСИ - НЕОГРАНИЧЕНО

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* По купувањето на купонот треба да се одлучите за еден од понудените дизајни за вашата дејност

* Изработка врз основа на избраниот дизајн и доставените информации од ваша страна како текст, слики, видео...

* ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата.

Дел од нашите задоволни клиенти:
Академија О Фортуна
Dr. Batkoski Dental Center Ohrid Macedonia
Dental center "D-r Sasho Stoev"
I.Dora Place
Mobitim - Сервис за мобилни телефони
Timber Furniture
ТИЕРС КОМЕРЦ
OHRID TRANSFER TOURS
ATV ADRENALINE


ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 8999ДЕН.!

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/