Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 4499ДЕН.!

Купи сега за 4499 ден.
    • Вредност 9000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 4501ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 2

Добивате

* Дизајн на динамична веб страна, блог или магазин базирана на Wordpress платформата
** Почетна страна
** За нас
** Новости/ Блог
** Нашите услуги/производи
** Галерија
** Контакт форма со локација
** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи

* Избор од бесплатни дизајни и теми за Wordpress со можност за доплата за дизајн по ваш избор

* Административен панел и обука за самостојно управување со веб страната.

* ВО ПОНУДАТА НЕ Е ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ И/ИЛИ РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН!

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* По купувањето на купонот треба да се одлучите за еден од понудените дизајни за вашата дејност

* Изработка врз основа на избраниот дизајн и доставените информации од ваша страна како текст, слики, видео...

* ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата.


ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 4499ДЕН.!

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/