Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!

Купи сега за 24000 ден.
    • Вредност 48000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 24000ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Дизајн на динамична веб страна, блог или магазин базирана на Wordpress платформата
** Почетна страна
** За нас
** Новости/ Блог
** Нашите услуги/производи
** Галерија
** Контакт форма со локација
** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи

* Избор од бесплатни дизајни и теми за Wordpress со можност за доплата за дизајн по ваш избор

* Административен панел и обука за самостојно управување со веб страната.

* ВО ПОНУДАТА НЕ Е ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ И/ИЛИ РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН!

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* По купувањето на купонот треба да се одлучите за еден од понудените дизајни за вашата дејност

* Изработка врз основа на избраниот дизајн и доставените информации од ваша страна како текст, слики, видео...

* ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена Динамична веб страна базирана на Wordpress платформата.

Дел од нашите задоволни клиенти:
https://esseconsulting.mk/

https://drbatkoski.mk/

https://dosie.mk/

https://tkh.global/

https://rentabikeohrid.com/

https://doorstrippingservice.co.uk/

https://firstdoorstripping.com/

https://doorstripping.london/

https://strippingdoors.co.uk/

https://oldtownhostel.mk/

https://bruno.mk/

https://elektrotiers.mk/

https://ouhristouzunov.edu.mk/

https://rentacarohrid.mk/

https://bwcohrid.com/

https://drsasostoev.com/

https://metalotehnika.mk/


ИЗРАБОТКА НА ДИНАМИЧНА ВЕБ СТРАНА, БЛОГ ИЛИ МАГАЗИН БАЗИРАНО НА WORDPRESS ПЛАТФОРМА ЗА САМО 24000ДЕН.!

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/