Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА СТАТИЧНА ВЕБ СТРАНА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 5999ДЕН.! KELEPUR ВИ ОВОЗМОЖУВА ПРОФЕСИОНАЛНО ВЕБ РЕШЕНИЕ ПО НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА.

Купи сега за 5999 ден.
    • Вредност 12000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 6001ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

Веб пакет кој вклучува:

* Дизајн на веб страна
** Основно мени
** Почетна страна
** За нас
** Нашите услуги/производи
** Галерија
** Контакт форма со локација
** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи

* РЕГИСТРАЦИЈА НА .MK ИЛИ .COM ДОМЕН
* ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ ЕДНА ГОДИНА
* EMAIL АДРЕСИ - НЕОГРАНИЧЕНО

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* По купувањето на купонот треба да се одлучите за еден од понудените дизајни за вашата дејност

* Изработка врз основа на избраниот дизајн и доставените информации од ваша страна како текст, слики, видео...

* ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие професионално изработена веб страна.

Дел од нашите задоволни клиенти:
gevino.com.mk
anastasdudan.com.mk
arhicel.mk
baleturs.mk
batodent.com
bwcohrid.com
dento-medical.com.mk
ekomenlog.mk
germanpx.com
goniteks.mk
gradskigrobistaohrid.mk
metalotehnika.mk
moderninnskopje.mk
modernlivingskopje.mk
ouhristouzunov.edu.mk
reishi.mk
strippingdoors.co.uk
и многу други...


ИЗРАБОТКА НА СТАТИЧНА ВЕБ СТРАНА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 5999ДЕН.! KELEPUR ВИ ОВОЗМОЖУВА ПРОФЕСИОНАЛНО ВЕБ РЕШЕНИЕ ПО НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА.

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/