Активна понуда

ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 17999ДЕН.

Купи сега за 17999 ден.
    • Вредност 30000ден.
    • Попуст 40%
    • Заштеди 12001ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА

* Основен дизајн прилагоден за сите екрани (Desktop, Tablet, Mobile)
* Неограничен број на производи и категории
* Шопинг кошничка
* Плаќање со платежни картички (кредитни/дебитни)
* Процесирање на платежни картички преку Casys/cPay
* Административен панел за самостојно управување со веб продавницата.
* Можност за дополнителни јазици и валути

* РЕГИСТРАЦИЈА НА .MK ИЛИ .COM ДОМЕН
* ВКЛУЧЕН ВЕБ ХОСТИНГ ЕДНА ГОДИНА
* EMAIL АДРЕСИ - НЕОГРАНИЧЕНО

Услови

* СЕКОЈ МОЖЕ ДА КУПИ НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ КУПОНИ

* ПОНУДАТА Е НАМЕНЕТА САМО ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

* ДОГОВАРАЊЕ И СИТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА 070/391-586

Опис

Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на KELEPUR ДООЕЛ Охрид, компанијата која стои зад добро познатиот портали kelepur.mk и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА.
Дел од нашите задоволни клиенти:
organicconnections.com.au
timberfurniture.co.uk
nutrifit.mk
viafarm.mk
ohridpearlwebshop.com
eliksir.mk
mtdgradina.mk
marketbt.mk
aptekameri.mk
higija.mk
homeshop.mk
beautyshop.mk
odlicnozdravje.mk
metalotehnika.mk
anastasdudan.com.mk/shop/
ateljedolenc.com
agriacentar.com


ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 17999ДЕН.

Компанија : Келепур ДООЕЛ Охрид

Адреса : Ул. Мирче Ацев 39

Град : Охрид

https://kelepur.com/