Активна понуда

42% попуст на КУРСЕВИ ПО МАТЕМАТИКА ЗА МАТУРА ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „КЛОВЕР“ во вредност од 9500ден. за само 5500ден.

Купи сега за 5500 ден.
    • Вредност 9500ден.
    • Попуст 42%
    • Заштеди 4000ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ПАКЕТ ОД 70 ЧАСА КУРСЕВИ ПО МАТЕМАТИКА ЗА МАТУРА
* ВРЕМЕТРАЕЊЕ ДО ПОСЛЕДНИОТ ДЕН ПРЕД ПОЛАГАЊЕ НА МАТУРА!
* ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СЕКОЈ ЧАС Е 45 МИН.
* ВКЛУЧЕНА ПОДГОТОВКА ЗА ПИСМЕНИ РАБОТИ
* ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕН МАТЕРИЈАЛОТ!

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Работно време од 10:00 до 21:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 046/254-390, 070/352-853

Опис

Образовен центар „Кловер“
* Странски јазици
Англиски , Германски, Француски, Шпански, Италијански, Турски, Албански, Македонски
* Математика
* Припрема и полагање на: PET, FCE, CAE, TOEFEL, IELTS и GIFFORD
* Потврди за познавање на јазик
* Секаков тип на преводи
* Подготвителна настава за матура по странски јазик и математика


42% попуст на КУРСЕВИ ПО МАТЕМАТИКА ЗА МАТУРА ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „КЛОВЕР“ во вредност од 9500ден. за само 5500ден.

Компанија : Образовен центар „Кловер“

Адреса : Бул. Туристичка бр. 69

Град : Охрид

https://fb.me/klover.ohrid