Активна понуда

15% ПОПУСТ НА КУРС ПО МОДЕРНО КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ ЗА ОД 15200ДЕН. ЗА САМО 12920ДЕН.

Купи сега за 12920 ден.
    • Вредност 15200ден.
    • Попуст 15%
    • Заштеди 2280ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Обука за основите на модерното кроење и шиење

* Времетраење три месеци, 84 часа.

* На три јазици Македонски, Турски, Албански

Услови

* ОГРАНИЧЕН БРОЈ, ПОБРЗАЈТЕ!

* Работно време од 08:00 до 20:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 071/925-775

Опис

Образовен центар „ATLAS WORLD“

* Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански.
* Математика
* Образование на Надарени и Талентирани деца
* Целодневен престој
* Приватни часови
* Организирање на роденденски забави и др.Компанија : „ATLAS WORLD“ Образовен Центар

Адреса : ул. „Гоце Делчев“ број 108

Град : Охрид

https://goo.gl/b9jgtq