Активна понуда

98% ПОПУСТ НА КУРС ЗА ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА СЛАБЕЕЊЕ СО МЕЃУНАРОДНА АКРЕДИТАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12630ДЕН. ЗА САМО 199ДЕН.

Купи сега за 199 ден.
    • Вредност 12630ден.
    • Попуст 98%
    • Заштеди 12431ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 2 часа видеa
* Пристап на мобилен, таблет или компјутер
* Животен пристап
* Акредитиран сертификат за завршување
* Програмата е комплетно online
* Можете било кога да ја започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара.
* Со оваа програма ќе имате можност да добиете меѓународно акредитирана диплома за Weight loss program specialist. Сертификат со професионален дизајн. * Сертификатот се добива по завршување на програмата.
По упишување во програмата купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви бидат доставени инструкции за активација на програмата.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Подготвеност за слабеење на здрав начин

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Што ќе научите со овој курс:
Ќе научат што е здрава исхрана
Ќе научат како да се хранат здраво
Ќе добијат здрави рецепти за 21 ден
Ќе ослабат за време на програмата
Тие во иднина ќе можат да ја регулираат својата тежина
Тие ќе можат да изградат онлајн или во живо бизнис
Ќе имаат можност да заработат
За кого е наменет овој курс:
За оние кои сакаат да ослабат и да ја регулираат својата тежина без диета со правилна исхрана
За оние кои сакаат да заработат
За оние кои сакаат здрав и поинаков начин на живот
За оние кои сакаат да подучуваат други за здрав начин на исхрана

Барања и услови
Подготвеност за слабеење на здрав начин
Опис на курсот
Вовед во 21 дневна програма за слабеење
Кои се придобивки од оваа програма
Совети за успех
Велнес сектор
Како ќе ја регулираме тежината со оваа програма
Како можам да ја видам мојата трансформација
Светска здравствена организација
Дебелината како глобален проблем
Дебелина
Складирање на маснотии
Состав на телото
Што е БМИ
Табела со индекс на телесна маса
Што е здрав БМИ
За што се користи БМИ
Скрининг за здравствени ризици со БМИ
Како да го пресметам мојот БМИ
Што е здрава исхрана
Сè започнува со појадок
Премалку хранливи материи
Премногу калории
Додатоци во исхраната
Herbalife појадок
Еквивалентно на шејкот
Велнес сектор
Како можам да ја видам мојата трансформација
Како ќе ја регулираме тежината со оваа програма
21-дневен предизвик /рецепти
1 ДЕН Појадок
1 ДЕН Ручек
1 ДЕН Вечера
2 ДЕН Појадок
2 ДЕН Ручек
2 ДЕН Вечера
3 ДЕН Појадок
3 ДЕН Ручек
3 ДЕН Вечера
4 ДЕН Појадок
4 ДЕН Ручек
4 ДЕН Вечера
5 ДЕН Појадок
5 ДЕН Ручек
5 ДЕН Вечера
6 ДЕН Појадок
6 ДЕН Ручек
6 ДЕН Вечера
7 ДЕН Појадок
7 ДЕН Ручек
7 ДЕН Вечера
8 ДЕН Појадок
8 ДЕН Ручек
8 ДЕН Вечера
9 ДЕН Појадок
9 ДЕН Ручек
9 ДЕН Вечера
10 ДЕН Појадок
10 ДЕН Ручек
10 ДЕН Вечера
11 ДЕН Појадок
11 ДЕН Ручек
11 ДЕН Вечера
12 ДЕН Појадок
12 ДЕН Ручек
12 ДЕН Вечера
13 ДЕН Појадок
13 ДЕН Ручек
13 ДЕН Вечера
14 ДЕН Појадок
14 ДЕН Ручек
14 ДЕН Вечера

15 ДЕН Појадок
15 ДЕН Ручек
15 ДЕН Вечера
16 ДЕН Појадок
16 ДЕН Ручек
16 ДЕН Вечера
17 ДЕН Појадок
17 ДЕН Ручек
17 ДЕН Вечера
18 ДЕН Појадок
18 ДЕН Ручек
18 ДЕН Вечера
19 ДЕН Појадок
19 ДЕН Ручек
19 ДЕН Вечера
20 ДЕН Појадок
20 ДЕН Ручек
20 ДЕН Вечера
21 ДЕН Појадок
21 ДЕН Ручек
21 ДЕН Вечера
Како можам да купам производи за оваа програма
Деловна можност да заработите пари
Како да обезбедите меѓународно акредитиран сертификат

Оваа програма е акредитирана од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Програмата е на англиски јазик.
На крајот има задача за оние кои сакаат да обезбедат меѓународна диплома-сертификат. По завршувањето на задачата сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/