Активна понуда

90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА SHUFFLE DANCE НИВО 1 СО МЕЃУНАРОДНА АКРЕДИТАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 15450ДЕН. ЗА САМО 1545ДЕН.

Купи сега за 1545 ден.
    • Вредност 15450ден.
    • Попуст 90%
    • Заштеди 13905ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 2,5 часа видеa
* прирачник во pdf форма
* Пристап на мобилен, таблет или компјутер
* Животен пристап
* Акредитиран сертификат за завршување
* Курсот е комплетно online.
* Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
* Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за Shuffle dance ниво 1. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.
* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Услови

* Не е потребно претходно искуство

* Страст за танцување и учење на нови танци

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Што ќе научите со овој курс:
Ќе ги научите основните чекори за танцување со Shuufle dance.
Ќе ги научите нивните варијации
Ќе научите како да ја изградите комбинации на кореографија
Ќе научите како да правите Ваши комбинации ако сакате да учите други
Ќе научите како да мотивирате секого да се движи и да танцува
Ќе научите нов и забавен начин на танцување
Сето ова можете да го научите во удобноста на Вашиот дом.

За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои уживаат во Shuufle dance и сакаат да бидат фит и да го обликуваат своето тело.
Овој курс е за оние кои сакаат да научат Shuufle dance.
Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на танцување.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да научат и танцуваат повеќе.
Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на негови или други комбинации на Shuufle dance.

Барања и услови
Не е потребно претходно искуство
Страст за танцување и учење на нови танци


Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.

Овој курс се состои од 6 модули:

Модул 1 Вовед во Shuffle dance
Што е Shuffle dancе
Историја и потекло на Shuffle dance
Најдобра музика за Shuffle dance
Shuffle dance за почетници
Чекори и варијации
Како да ги совладате основите на Shuffle dance
Истражување на различните стилови на Shuffle dance
Креативни комбинации
Социјалните аспекти на Shuffle dance
Shuffle dance и здравствени придобивки
Време е да научите како да танцувате со Shuffle dance

Модул 2 Основни чекори на Shuffle dance (5 минутни видеа за учење)
1. Running man вежбање без музика
2. Running man вежбање со музика
3. Варијации на Running man вежбање без музика
4. Варијации на Running man вежбање со музика
5. T-step вежбање без музика
6. T-step вежбање со музика
7. Swich Swich вежбање без музика
8. Swich Swich вежбање со музика
9. Criss cross вежбање без музика
10. Criss cross вежбање со музика
11. Walking spin вежбање без музика
12. Walking spin вежбање со музика
13. Hop criss cross вежбање без музика
14. Hop criss cross вежбање со музика
15. High knees вежбање без музика
16. High knees вежбање со музика
17. Side spin heel toes heel вежбање без музика
18. Side spin heel toes heel вежбање со музика
19. W-step вежбање без музика
20. W-step вежбање со музика

Модул 3 Варијации на основните Shuffle dance чекори и видеа за учење
1. Варијација на Running man и T-step вежбање без музика
2. Варијација на Running man и T-step вежбање со музика
3. Варијација од T-step и running man variations вежбање без музика
4. Варијација на T-step и running man variations вежбање со музика
5. Варијација на Running man variations и switch switch вежбање без музика
6. Варијација на Running man variations и switch switch вежбање со музика
7. Варијација на switch switch и criss cross вежбање без музика
8. Варијација на switch switch и criss cross вежбање со музиката
9. Варијација на criss cross и walking spin вежбање без музика
10. Варијација на criss cross и walking spin вежбање со музика
11. Варијација на walking spin и Hop criss cross вежбање без музика
12. Варијација на walking spin и Hop criss cross вежбање со музика
13. Варијација на Hop criss cross и high knees вежбање без музика
14. Варијација на Hop criss cross и high knees вежбање со музика
15. Варијација на high knees и running man вежбање без музика
16. Варијација на high knees и running man вежбање со музика
17. Варијација на side spin и W-step вежбање без музика
18. Варијација на of side spin и W-step вежбање со музика

Модул 4 Чекор по чекор рутина до целосна кореографија
1. Спојување на running man и T-step вежбање без музика
2. Спојување на running man и T-step вежбање со музика
3. Спојување на running man+T-step+running man variations вежбање без музика
4. Спојување на running man+T-step+running man variations вежбање со музика
5. Спојување на running man+T-step+ running man variations.+switch swich вежбање без музика
6. Спојување на running man+T-step+ running man variations.+switch swich вежбање со музика
7. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross вежбање без музика
8. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross вежбање со музика
9. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin вежбање без музика
10. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin вежбање со музика
11. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross вежбање без музика
12. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross вежбање со музика
13. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +high knees to running man вежбање без музика
14. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man вежбање со музика
15. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin вежбање без музика
16. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin вежбање со музика
17. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin +W-step вежбање без музика
18. Спојување на running man+T-step+running man variations +switch swich+criss cross +walking spin +hop criss cross +knees to running man.+side spin +W-step вежбање со музика

Модул 5 Целосна кореографија

Модул 6 Испит

Завршен испит
На крајот има завршен испит. Испитот вклучува снимање на 30 секундно видео во кое студентите демонстрираат 3-те чекори по избор кои ги научиле. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).
По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.

ЗА ИНСТИТУТ РС

Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години.

Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/