Активна понуда

90% ПОПУСТ НА ФИТНЕС ЗА ТЕЛО, УМ И ДУША СО МЕЃУНАРОДНА АКРЕДИТАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 18540 ДЕН. ЗА САМО 1854ДЕН.

Купи сега за 1845 ден.
    • Вредност 18450ден.
    • Попуст 90%
    • Заштеди 16605ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 10 часа и 40 минути видеa
* прирачник во pdf форма на англиски јазик
* Пристап на мобилен, таблет или компјутер
* Животен пристап
* Акредитиран сертификат за завршување
* Курсот е комплетно online.
* Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
* Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за фитнес за тело, ум и душа. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.
* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Страст за вежбање.

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Што ќе научите со овој курс:
Ќе научите како да правите програми за тело, ум и душа
Ќе научите вежби боксување за фитнес со и без вреќа за почетници и напредни вежбачи
Ќе научите различни боксерски потези и техники, нивните варијации и комбинации и 2 целосни 45 минутни тренинзи со кореографија
Ќе научите и други потези вклучени во тренинзите
Ќе научите како да го вежбате умот
Ќе научите техники за нега на душата и како да вежбате
Ќе научите како да ги комбинирате вежбите за телото и умот
Исто така, ќе научите како да направите сопствена програма за телото, умот и душата ако сакате да подучувате други.
Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствени кореографски тренинзи на музика со Вашите омилени вежби + вежби за умот
Ќе научите како да мотивирате секого да вежба повеќе
Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.
Сето ова можете да го научите од удобноста на Вашиот дом
За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои сакаат да бидат најдобрата верзија од себе физички, ментално и духовно.
Овој курс е за оние кои сакаат да го подобрат физичкото и менталното здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат затегнување и обликување на целото тело.
Овој курс е за оние кои сакаат развој на духовно здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат да го исчистат нивното тело, ум и душа.
Овој курс е за оние кои сакаат подобар физички изглед.
Овој курс е за оние кои сакаат зголемена енергија.
Овој курс е за оние кои сакаат интензивно согорување на калории.

Овој курс е за оние кои сакаат ослободување од стресот.
Овој курс е за оние кои сакаат поголема самодоверба.
Овој курс е за оние кои сакаат мотивација.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.
Овој курс е за оној кој сака да додаде програма во секојдневната рутина и да стане негов животен стил на вежбање.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите и да вежба повеќе.
Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирање на неговата или на други програма за фитнес за тело, ум и душа.

Барања и услови
Не е потребно претходно искуство.
Страст за вежбање.


Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.
Овој курс се состои од 6 модули:

МОДУЛ 1 ВОВЕД ВО 21 ДНЕВНА ПРОГРАМА ФИТНЕС ЗА ТЕЛО УМ И ДУША
Придобивките од оваа програма
Како работи оваа програма
Совети за успех
МОДУЛ 2 УЛОГАТА НА ХРАНАТА И НАЧИНОТ НА ЈАДЕЊЕ
МОДУЛ 3 ВЕЖБИ ЗА ТЕЛО
Тренинг 1
Комбо 1 вежбање на вреќа без музика
Комбо 1 вежбање на вреќа со музика
Комбо 1 вежбање без вреќа на музика
Комбо 2 вежбање на вреќа без музика
Комбо 2 вежбање на вреќа со музика
Комбо 2 вежбање без вреќа на музика
Комбо 3 вежбање на вреќа без музика
Комбо 3 вежбање на вреќа со музика
Комбо 3 вежбање без вреќа на музика
Комбо 4 вежбање на вреќа без музика
Комбо 4 вежбање на вреќа со музика
Комбо 4 вежбање без вреќа на музика
Комбо 5 вежбање на вреќа без музика
Комбо 5 вежбање на вреќа со музика
Комбо 5 вежбање без вреќа на музика
Комбо 6 вежбање на вреќа без музика
Комбо 6 вежбање на вреќа со музика
Комбо 6 вежбање без вреќа на музика
Комбо 7 вежбање на вреќа без музика
Комбо 7 вежбање на вреќа со музика
Комбо 7 вежбање без вреќа на музика
Тренинг 2
Комбо 1 вежбање на вреќа без музика
Комбо 1 вежбање на вреќа со музика
Комбо 1 вежбање без вреќа на музика
Комбо 2 вежбање на вреќа без музика
Комбо 2 вежбање на вреќа со музика
Комбо 2 вежбање без вреќа на музика
Комбо 3 вежбање на вреќа без музика
Комбо 3 вежбање на вреќа со музика
Комбо 3 вежбање без вреќа на музика
Комбо 4 вежбање на вреќа без музика
Комбо 4 вежбање на вреќа со музика
Комбо 4 вежбање без вреќа на музика
Комбо 5 вежбање на вреќа без музика
Комбо 5 вежбање на вреќа со музика
Комбо 5 вежбање без вреќа на музика
Комбо 6 вежбање на вреќа без музика
Комбо 6 вежбање на вреќа со музика
Комбо 6 вежбање без вреќа на музика
Комбо 7 вежбање на вреќа без музика
Комбо 7 вежбање на вреќа со музика
Комбо 7 вежбање без вреќа на музика
МОДУЛ 4 ВИЗУАЛИЗАЦИЈА
Како да се визуелизира
Совети за подобри резултати
Визуелизација како техника за нега на духот
МОДУЛ 5 ВЕЖБИ ЗА УМ-ВИЗУАЛИЗАЦИЈА
Вежба 1 за ум
Вежба 2 за ум
Вежба 3 за ум
Вежба 4 за ум
Вежба 5 за ум

МОДУЛ 6 21 ДНЕВНА ПРОГРАМА ФИТНЕС ЗА ТЕЛО, УМ И ДУША
Комбо 1 тренинг 1вежбање на музика + Вежба 1за умот 5-10 минути
Комбо 1+ Комбо 2 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути
Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 3 за умот 3 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 4 за умот 4 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 5 за умот 5-10 минути
Рутина Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути
Рутина Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 1 за умот 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 + Комбо 7 тренинг 1 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути ( Целосен тренинг 1 за цело тело)
Комбо 1 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 1 за умот 5-10 минути
Комбо 1+ Комбо 2 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути
Комбо 1+ Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 3 за умот 5-10 минути
Рутина Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути
Рутина Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5-вежба 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 4 за умот 5-10 минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 5 за умот минути
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 тренинг 2 вежбање на музика + Вежба 1 за умот
Комбо 1 + Комбо 2 + Комбо 3 + Комбо 4 + Комбо 5 + Комбо 6 + Комбо 7 тренинг 2 вежбање со музика + Вежба 2 за умот 5-10 минути (Целосен тренинг 2 за цело тело 2)
Рутина тренинг за цело тело 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5 вежба 5-10 минути
Рутина тренинг за цело тело 2 вежбање на музика + Вежба за умот по избор од 1-5 вежба 5-10 минути
Видео за загревање и истегнување
Како да ја користите програмата по 21 ден

Завршен испит- На крајот има испит. Испитот вклучува снимање на 2x 30 секундни видеа и тоа:
1. 30 секундно видео како демонстрирате 3 вежби по избор на студентите кои сте ги научиле и
2. 30 секундно видео како демонстрирате умствена вежба од страна на студентите.
Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF формат по цена од 1.545 денари или 25 евра испратен по е-маил, или оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра по избор на студентите.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/