Активна понуда

90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА BODYCOMBAT + ЦЕЛОСНО АКРЕДИТИРАНА СЕРТИФИКАЦИЈА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.

Купи сега за 1229 ден.
    • Вредност 12298ден.
    • Попуст 90%
    • Заштеди 11069ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Што ќе научите со овој курс:
* Ќе научите бодикомбат вежби вклучени во тренингот.
* Ќе научите вариации на тие вежби.
* Ќе научите други вежби вклучени во тренингот.
* Ќе научите како да правите комбинации.
* Исто така, ќе научите како да направите свој бодикомбат тренинг ако сакате да учите други.
* Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствена кореографија за вежбање која ќе можете да ја применувате.
* Ќе научите како да мотивирате секого да вежба повеќе.
* Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.
* Сето ова ќе го научите од комфорот на Вашиот дом.

За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои уживаат во бодикомбат и сакаат да го обликуваат своето тело.
Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.
Овој курс е за оној кој сака да го додаде бодикомбатот во секојдневната рутина и да стане негов стил на вежбање.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да се вежбаат повеќе.
Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на своите или на други тренинзи за бодикомбат.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Страст за бодикомбат.

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.
Овој курс се состои од 7 модули:
Модул 1 Вовед во бодикомбат
Модул 2 Движења
Модул 3 Варијации на движења
Модул 4 Комбинации
Модул 5 Еднонеделна програма за учење и вежбање комбинации
Модул 6 Кореографски тренинзи за цело тело
Модул 7 Завршен испит

На крајот има завршен испит. Испитот вклучува 30 секунди снимено видео бодикомбат вежби кои ги научиле студентите. Снимените вежби се по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF
формат по цена од 1.545 денари или 25 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или
оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра.

Што добивате со овој курс
2,5 часа видеa
прирачник во pdf форма
Пристап на мобилен, таблет или компјутер
Животен пристап
Акредитиран сертификат за завршување
Курсот е комплетно online.
Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за бодикомбат. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.
По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

ЗА ИНСТИТУТ РС
Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години.
Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/