Активна понуда

90% ПОПУСТ НА КУРС ЗА БОКСУВАЊЕ ВО ФИТНЕС + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 1235ДЕН.

Купи сега за 1229 ден.
    • Вредност 12298ден.
    • Попуст 90%
    • Заштеди 11069ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 3,5 часа видеa
* прирачник во pdf форма
* Пристап на мобилен, таблет или компјутер
* Животен пристап
* Акредитиран сертификат за завршување
* Курсот е комплетно online.
* Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
* Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за боксување во фитнес. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Страст за боксување во фитнес.

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Што ќе научите со овој курс:
Ќе научите основни вежби за боксување вклучени во тренингот.
Ќе научите варијации на тие вежби.
Ќе научите други вежби вклучени во тренингот
Ќе научите како да правите комбинации
Исто така, ќе научите како да направите свој тренинг за боксување во фитнес ако сакате да учите други.
Ќе научите како да комбинирате и како да направите сопствена кореографија за вежбање која ќе можете да ја применувате во теретана.
Ќе научите како да мотивирате секого да вежба повеќе.
Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.
Сето ова од комфорот на Вашиот дом.
За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои уживаат во боксување во фитнес и сакаат да го обликуваат своето тело.
Овој курс е за оние кои сакаат да ги мотивираат и подучуваат другите.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.
Овој курс е за оној кој сака да го додаде боксувањето во фитнес во секојдневната рутина и да стане негов стил на вежбање.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да се вежбаат повеќе.
Секој кој сака да стане мајстор во дизајнирањето на своите или на други тренинзи за бокување во фитнес.

Барања и услови
Не е потребно претходно искуство.
Страст за боксување во фитнес.

Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.
Овој курс опфаќа теоретски и практичен дел. Теоретскиот дел се состои од општи податоци за боксување, основни боксерски вежби и други движења вклучени во тренингот, а практичниот дел се состои од други вежби и вежбање.
Овој курс се состои од 6 модули:
Модул 1 Вовед во боксување за фитнес
Модул 2 Основни боксерски вежби
Модул 3 Варијации на основни вежби
Модул 4 Други веежби вклучени во тренингот
Модул 5 Комбо
Модул 6 Целосен тренинг
Завршен испит
На крајот има завршен испит. Испитот вклучува тест со 50 прашања и снимено видео 30 секунди 3 вежби кои ги научиле по избор на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).

По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF
формат по цена од 1.545 денари или 25 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или
оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 2.163 денари или 35 евра.

ЗА ИНСТИТУТ РС
Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години.
Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/