Активна понуда

95% ПОПУСТ НА КУРС ЗА ЉУБОВЕН ТЕРАПЕВТ + МЕЃУНАРОДНО АКРЕДИТИРАНА ДИПЛОМА ОД ИНСТИТУТ РС-СКОПЈЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 12298ДЕН. ЗА САМО 615ДЕН.

Купи сега за 615 ден.
    • Вредност 12298ден.
    • Попуст 95%
    • Заштеди 11683ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

Што ќе научите со овој курс:
Ќе научите различни техники за чистење на духот од негативни љубовни искуства од минатото.
Ќе научите како да изградите здрави односи со партнерот/ката во сегашната врска или идна врска.
Ќе научите како да имате нова љубовна успешна врска.
Ќе научите како да бидете среќни во љубовта.
Ќе научите како да ги користите овие техники за прочистување на духот.
Ќе научите како да мотивирате и други да ги користат овие техники.
Ќе научите нов и забавен начин на вежбање.
Сето ова ќе го научите од удобноста на Вашиот дом.

За кого е наменет овој курс:
Овој курс е за оние кои сакаат да го подобрат менталното здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат развој на љубовното и духовното здравје.
Овој курс е за оние кои сакаат да го исчистат своето тело, ум и душа од негативни/токсични љубовни врски и искуства.
Овој курс е за оние кои сакаат подобро љубовно животно искуство.
Овој курс е за оние кои сакаат ослободување од љубовниот стрес.
Овој курс е за секој кој сака нов и забавен начин на вежбање.
Овој курс е за оној кој сака да ја додаде оваа техника во секојдневната рутина и да стане негов животен стил.
Секој кој сака да се мотивира себеси и другите да има подобро ментално здравје.

Услови

* Не е потребно претходно искуство.

* Секој кој сака да го подобри љубовниот живот.

* Страст за љубов

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com.

* По испраќањето на купонот во рок од 48 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.

Опис

Опис на курсот
Овој курс е акредитиран од меѓународниот орган и авторитет за акредитација IAOTH-Меѓународната асоцијација на терапевти. Со овој сертификат ќе имате и можност да се запишете во меѓународниот именик во IAOTH со кој ќе имате дополнителни бенефиции.
Курсот е на англиски јазик.
Овој курс се состои од 4 модули:
МОДУЛ 1 Вовед во техниките за прочистување на духот во љубовта
МОДУЛ 2 Љубовната медитација како техника за нега на духот
Совети за љубовна медитација
Медијацијата како техника за чистење на духот од токсични љубовни врски и искуства од минатото.
Вежба бр. 1 Утринска медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства
Вежба бр. 2 Вечерна медитација за прочистување на духовните негативни љубовни искуства
МОДУЛ 3 Визуелизација како техника за чистење на духот во љубовта
Совети за визуелизација
Како да се визуелизира
Вежби Визуелизација за љубов
Вежба 1
Вежба 2
МОДУЛ 4 Простување во љубовта
Вежба 1 Љубовна прошка
Завршен испит
На крајот има завршен испит. Испитот вклучува демонстрација на 3-те техники за прочистување на духот од токсични љубовни врски во 30 секунди снимено видео од страна на студентите. Ова е задолжително за оние кои сакаат да обезбедат меѓународно акредитирана диплома (сертификат).
По завршувањето на испитот сертификатот ќе биде достапен во IMG или PDF
формат по цена од 1.050 денари или 17 евра кој ќе биде испратен по е-маил, или
оригинал кој ќе се испрати преку пошта по цена од 1545 денари или 25 евра.
Што добивате со овој курс
3,5 часа видеa
прирачник во pdf форма
Пристап на мобилен, таблет или компјутер
Животен пристап
Акредитиран сертификат за завршување
Курсот е комплетно online.
Можете било кога да го започнете во време кое Вам најмногу Ви одговара го купувате сега , а можете да го учите после 2 месеца, 1 недела, 2 недели, година како Вам Ви одговара.
Со овој курс ќе добиете меѓународно акредитирана диплома за Љубовен терапевт. Сертификат со професионален дизајн. Сертификатот се добива по завршување на курсот.
По купување на купонот студентите треба да го испратат на е-маилот-infoinstitutrs@gmail.com .
По испраќањето на купонот во рок од 24 часа ќе Ви биде доставен код и инструкции за активација на курсот.
ЗА ИНСТИТУТ РС
Денешната технологија игра огромна улога во областа на образованието. Ова беше незамисливо пред неколку години.
Со почетокот на пандемијата на корона, десетици факултети веќе започнаа целосно онлајн учење и веќе го практикуваат сега благодарение на денешната технологија што овозможи да се следи образованието од дома од каде било во светот. Во секој сегмент од образованието кога станува збор за професионален развој, наставата и учењето се одвиваат целосно онлајн. Така, курсевите на ИНСТИТУТ РС се целосно онлајн. Тоа значи дека за современите мажи и жени кои денес имаат премногу обврски, овие курсеви можат да им овозможат професионален развој во времето што ќе го одредат за учење, без ограничувања на одредени строги датуми за квалификација. Тие ќе одлучат кога и во кое време ќе го започнат и завршат курсот според нивните потреби, а воедно ќе ја добијат квалификацијата за професионален развој што ќе им овозможи да напредуваат и да успеат во работата на повисоко ниво. Тоа ќе им овозможи да вршат дополнителна работа што сакаат да ја работат и исто така да заработат од тоа. Образованието што ќе го добијат преку ИНСТИТУТ РС е образование што не можат да го добијат никаде на друго место. Курсевите се специфични за одредени вештини кои не се и не можат да се научат во традиционалното образование. Тие се исто така по многу прифатлива цена.Компанија : Institut RS

Адреса : УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР. 7-3/7, 1000 СКОПЈЕ

Град : Скопје

https://institutrs.onlineweb.shop/