Активна понуда

15% ПОПУСТ НА НОЌЕВАЊЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА ВО „GOLD HOUSE APARTMENTS“ ОХРИД ВО ВРЕДНОСТ ОД 4000ДЕН. ЗА САМО 3400ДЕН.

Купи сега за 3400 ден.
    • Вредност 4000ден.
    • Попуст 15%
    • Заштеди 600ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* НОЌЕВАЊЕ ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА ВО „GOLD HOUSE APARTMENTS“ ОХРИД

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Пред купувањето треба да се направи предрезервација (телефонски), по купувањето треба да се направи резервација со кодот од купонот

* Задолжителна е предрезервација и резервација на телефон 072/321-943

Опис

Во најубавиот дел од годината, прекрасна можност да уживате во Охрид!

Престојот во Охрид поминете го мирно, лежерно и опуштено уживајќи во пријатната атмосфера на „GOLD HOUSE APARTMENTS“ кој се наоѓаат во мирен дел од градот, а сепак блиску до центарот што несомнено ќе го направи вашиот престој поинтересен.Компанија : Gold

Адреса : Богомилска бр. 28

Град : Охрид

https://maps.app.goo.gl/HQ2x3JxGkzRrXGbE8