Активна понуда

63% ПОПУСТ НА НОВОГОДИШНА ДЕКОРАЦИЈА НА ИЗЛОГ ОД ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД ЦВЕЌАРА ФИОНА ВО ВРЕДНОСТ ОД 4000ДЕН. ЗА САМО 1500ДЕН.

Купи сега за 1500 ден.
    • Вредност 4000ден.
    • Попуст 63%
    • Заштеди 2500ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* НОВОГОДИШНА ДЕКОРАЦИЈА НА ИЗЛОГ ОД ДЕЛОВЕН ПРОСТОР:
** Новогодишна гирланда со украси
** Голема природна икебана со свеќа
** Сијалички
** Бројки 2018
** Материјали во боја
** Снешко од балони
** Фенери 5 мали или 2 големи
** Венец за на врата

Услови

* Инвентарот е на изнајмување освен икебаната и венчето за на врата
* Изнајмувањето е во времетраење од еден месец од 20.12.2017г. до 22.01.2018г.
* Задолжително претходна резервација од најмалку 3-4 дена
* За дополнителни информации, ве молиме обратете се на 071/590-447
* Работно време: Понеделник - Сабота од 09:00 до 20:00

Опис

За новогодишните празници привлечете го вниманието на вашиот деловен простор и нека тој блесне со прекрасна новогодишна декорација и сјај.
Дозволете тоа да го направи за вас цвеќара Фиона која ќе ви ги изнајми сите потребни украси и реквизити и ќе ви го декорира деловниот простор на совршен начин, за тој да блесне во новогодишен сјај и да го привлече вниманието и воодушевањето на сите.Компанија : Цвеќара „ФИОНА“

Адреса : 7-ми Ноември бр.29 Охрид

Град : Охрид

http://fb.me/cvekara.ohridbaloni