Активна понуда

50% ПОПУСТ НА ОБУКА ЗА НЕГУВАТЕЛ/ НЕГУВАТЕЛКА НА ДЕЦА + СЕРТИФИКАТ И МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ТИМОТ СУПЕР ДАДИЛКИ ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ ЗА САМО 3000ДЕН.

Купи сега за 3000 ден.
    • Вредност 6000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 3000ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Обука за негувател или негувателка на деца во времетраење од два месеци ( еден месец теорија + еден месец пракса)

* Овозможува работно оспособување на негувателките за професионално работење во рамките на системот за згрижување и нега на деца.

* Сертификат за завршена обука

* Можност за вработување во тимот супер дадилки на образовниот центар „Atlas World“

Услови

* ОГРАНИЧЕН БРОЈ, ПОБРЗАЈТЕ!

* Работно време од 08:00 до 20:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 072/321-943

Опис

Образовен центар „ATLAS WORLD“

* Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански.
* Математика
* Образование на Надарени и Талентирани деца
* Целодневен престој
* Приватни часови
* Организирање на роденденски забави и др.Компанија : „ATLAS WORLD“ Образовен Центар

Адреса : ул. „Гоце Делчев“ број 108

Град : Охрид

https://goo.gl/b9jgtq