Активна понуда

ПАКЕТ ТРЕТМАН SEMI DI LINO MOISTURE ИЛИ RECONSTRUCTION + МАСКА ЗА ДЕТОКСИФИКАЦИЈА ОД ALFA PARF MILANO ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1400ДЕН. ЗА САМО 399ДЕН.

Купи сега за 399 ден.
    • Вредност 1400ден.
    • Попуст 72%
    • Заштеди 1001ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 3

Добивате

* ПАКЕТ ТРЕТМАН + МАСКА ОД ALFA PARF MILANO:

** НОВИОТ ТРЕТМАН SEMI DI LINO MOISTURE ИЛИ RECONSTRUCTION
** НАЈНОВАТА МАСКА ЗА ДЕТОКСИФИКАЦИЈА ОД ЦРНА ГЛИНА

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време:
Понеделник - Сабота од 11:00 до 19:00

* Задолжителна е претходна резервација на
Моб.:071/231-112
Моб.:078/311-899

Опис

Semi di Lino Moisture - Линија за нега на сува коса

Линија составена од шампон, кондиционер без измивање, маска, флуид и ампули за нега и хидратација на сува коса.
Благодарение на нутри-шекерите добиени од мед, косата добива целосно прихранување, од врвовите до коренот. Color-фикс комплексот ја штити целосно бојата, Shine-фикс комплексот и дава екстра сјај и комплексот за заштита од надворешни влијанија ја штити од сите штетни влијанија.
Како краен резултат се добива хидрирана, здрава, мека, свиленкаста коса, полна со живост и сјај.

Semi di Lino Reconstruction - Линија за нега на оштетена коса

Линија составена од шампон, маска, течност и ампули со и без измивање за нега на оштетена коса. Нова збогатена формула за нега и реконструкција на многу оштетена, тенка и кршлива коса. Благодарение на состојките од бамбусовата срцевина врши моментално и длабинско заздравување и на најоштетените делови на влакното, со што добиваме за +14% зајакнување на влакното. Color-фикс комплексот составен од УВ филтри и антиоксиданти ја штити бојата и го продолжува нејзиниот интензитет и убавина, Shine-фикс комплексот и дава екстра сјај и комплексот за заштита од надворешни влијанија ја штити од сите штетни влијанија.

Како краен резултат се добива комплетно здрава, еластична, мека коса, полна со живост и сјај.

Semi di Lino Sublime Detoxifying Mud - Природна глина за длабинско прочистување на скалпот и влакното 500 мл.

Природна глина за длабинско чистење на сите типови коса. Нежно ја отстранува нечистотијата од сите надворешни загадувачи на скалпот и влакното, давајќи и комплетна ревитализација и сјај.

Совршен третман за пред било кој фризерски третман, бидејќи длабински ја прочистува косата од остатоците од сите претходни третмани и од сите надворешни влијанија, со што ја припрема истата за комплетно впивање на придобивките од секој нареден третман. Прекрасно чувство на свежина и благосостојба.

Semi di Lino Sublime Detoxifying Mud - Природна глина за длабинско прочистување на скалпот и влакното 500 мл.

Природна глина за длабинско чистење на сите типови коса. Нежно ја отстранува нечистотијата од сите надворешни загадувачи на скалпот и влакното, давајќи и комплетна ревитализација и сјај.

Совршен третман за пред било кој фризерски третман, бидејќи длабински ја прочистува косата од остатоците од сите претходни третмани и од сите надворешни влијанија, со што ја припрема истата за комплетно впивање на придобивките од секој нареден третман. Прекрасно чувство на свежина и благосостојба.

Фризерско студио Елит Мари на Facebook!


ПАКЕТ ТРЕТМАН SEMI DI LINO MOISTURE ИЛИ RECONSTRUCTION + МАСКА ЗА ДЕТОКСИФИКАЦИЈА ОД ALFA PARF MILANO ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1400ДЕН. ЗА САМО 399ДЕН.

Компанија : Фризерско Студио Елит Мари

Адреса : Ул. Крсте Мисирков бр.5

Град : Охрид

http://goo.gl/v2DTu