Активна понуда

50% ПОПУСТ НА 30 МИНУТНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА ВО СТУДИО „КИНЕЗИО“ ИЗВЕДЕНА ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 499ДЕН.

Купи сега за 499 ден.
    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 501ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 4

Добивате

* 30 МИНУТНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА ИЗВЕДЕНА ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ

* СО КУПУВАЊЕ НА ДВА КУПОНИ ДОБИВАТЕ МОЖНОСТ КОРИСТЕЊЕ НА ЕДНА RELAX МАСАЖА ВО ВРЕМЕТРАЕЊЕ ОД 60 МИНУТИ НА ЦЕЛО ТЕЛО.

Масажата е најлесниот начин да ги опуштите вашите затегнати мускули, да го релаксирате вашето тело, да ја зголемите циркулацијата на крвта и протокот на позитивната енергија.

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Сабота од 10:00 до 20:00

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.:076-997-166

Опис

Студио „Кинезио“ нуди пилатес тренинзи за девојки, а веќе две години има и програма за возрасни, таканаречен мешан пилатес кој го посетуваат и мажи, како и часови по корективната гимнастика и пилатес кои веќе една деценија успешно се спроведуваат со дечиња со и без проблеми во растот и развојот.

Покрај пилатес и корективни вежби Студио „Кинезио“ нуди и професионални масажи и стручни третмани на мускулно-скелетното тело кои ги изведува соодветно обучен тим, како и специјализирани тренинзи за здрав живот, совети за исхрана и индивидуални тренинзи што е светски тренд.

СТУДИО „КИНЕЗИО“ на Facebook!


50% ПОПУСТ НА 30 МИНУТНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА ВО СТУДИО „КИНЕЗИО“ ИЗВЕДЕНА ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 499ДЕН.

Компанија : СТУДИО КИНЕЗИО

Адреса : Ул. „Даме Груев“ бр. 267

Град : Охрид

http://goo.gl/DBKLB