Претходна понуда

Совршена комбинација! 60% попуст на 30 минути медицинска масажа на грб во солена соба „VIA SOL“ во вредност од 500ден. за само 199ден.

    • Вредност 500ден.
    • Попуст 60%
    • Заштеди 301ден.
  • Распродадено

Добивате

* 30 минути медицинска масажа на грб во солен соба „VIA SOL“

* Со купување на два купони добивате „Relax“ масажа на цело тело во времетраење од 40 мин. во солена соба

* Масажите се извршуваат од дипломиран физиотерапевт

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Понудата трае до 22.07.2012 година, купоните може да се искористат до 31.07.2012 година

* Задолжителна резервација на тел. 046/230-078

* Работно време од понеделник до сабота од 12:00 до 20:00 часот

Опис

Медицинската масажа во солената соба се изведува во амбиент кој е навистина многу пријатен и придонесува да се чувствувате подобро и посебно.

За време на стручна масажа,која се изведува додека сте легнати врз солта и се наоѓате во непосреден контакт со неа,организмот се изложува и на благотворно дејство на сувите аеросоли-дифузирани од халогенераторот. Овие честици на гранулирана чиста медицинска сол,во својот состав содржат цела лепеза од низа минерали,витамини и олиго-елементи,кои само за неколку секунди пенетрираат во крвотокот и лимфата и со тоа директно ги пренесуваат своите корисни и лековити својства.

Истите тие честици претставуваат и негативни јони,кои имаат многукратно позитивно дејство врз организмот –го ревитализираат,енергезираат,обновуваат и подигнуваат имунитетот. Токму од тие причини,научно и клинички е докажано дека 40 мин. солена терапија заменува 4 дена на море.


Комплекс „СВ. Георгија“
Комплексот е лоциран во Охрид на крстосницата помеѓу улиците Марко Нестороски и Питу Гули во близина на црквата Свети Георгија.
Како дел од комплексот „СВ. Георгија“ од почетокот на 2012 година во функција на потребите на граѓаните отпочна со работа: Солена соба „ВИА СОЛ“, аптека „ВИА ФАРМ“ и Стоматолошкиот центар „Д-Р БАТКОСКИ“

„ВИА СОЛ“ е прва високо професионална солена соба отворена во Охрид направена согласно сите меѓународни стандарди. Нејзина главна особеност е примената на клинички и научно докажаната природна метода на лекување со употреба на медицинска сол.

На овој начин успешно се лекуваат следниве состојби:
Астма, бронхитис, чести вирусни инфекции и настинки, кашлица, алергии и, кожни проблеми‚ себореја, болки во зглобови, артритис, депресија, хроничен замор, несоница, стрес...

Во „ВИА СОЛ“ на располагање ви се:

ХАЛОТЕРАПИЈА
-Терапија со примена на медицинска СОЛ кој се заснова на дозиран престој во посебно уредена солена соба.

AQUA DETOX
- Водена бања за нозе метода со која се елиминираат токсините од организмот.

Медицинска масажа во солена соба
-Комбинација од масажни техники при престој во солена соба

VIA SOL на Facebook!


Совршена комбинација! 60% попуст на  30 минути медицинска масажа на грб во солена соба „VIA SOL“  во вредност од 500ден. за само 199ден.

Компанија : ВИА Сол

Адреса : ул. Марко Нестороски бр. 147

Град : Охрид

http://via-sol.net/