Претходна понуда

50% попуст за 1 месец вежбање во фитнес центарот Fitform ЗА ЖЕНИ во вредност од 600ден. за само 299ден.

    • Вредност 600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 301ден.
  • Распродадено

Добивате

* Вежбање во фитнес центарот Fitform во времетраење од еден месец

* Совети за исхрана

* Програм за вежбање пропратен со инструктор

* 24-часовно осигурување од повреди

* Туш кабини

Услови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Понудата трае до 12.02.2012 год. Започнете со вежбање веднаш штом уплатите, почеток најдоцна до 29.02.2012 год.

* Работно време: Понеделник - Сабота од 10:00 до 14:00 и од 16:00 до 22:00

* Телефон за контакт и пријавување: 070/533-497

Опис

Девојки! Обликувајте го вашето тело, ослободете се од вишокот килограми и исфрлете ги токсините од телото. Вежбајте во фитнес центарот „FitForm“ и бидете во топ форма. Во здраво тело, здрав дух!

Фитнес центар „FitForm“ се наоѓа во спортско рекреативниот центар „Билјанини Избори“.

Фитнес центар „FitForm“ на Facebook!


50% попуст за 1 месец вежбање во фитнес центарот Fitform ЗА ЖЕНИ во вредност од 600ден. за само 299ден.

Компанија : Fitform Ohrid

Адреса : Спортско рекреативниот центар “Билјанини Избори“

Град : Охрид

http://fitformohrid.com