Претходна понуда

Новогодишен пакет! 50% попуст на пакет целосна депилација + педикир со парафин во студио за масажа и козметика Касталија во вредност од 1700ден. за само 849ден.

    • Вредност 1700ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 851ден.
  • Распродадено

Добивате

* Целосна топла депилација: раце, нозе со интимен дел, веѓи, надусници во вредност од 900 денари

* Педикир со парафин во вредност од 800 денари

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Задолжителна е претходна резервација на:
Тел. 046/258-887
Моб. 075/399-116

* Работно време: Пон. - Сабота од 10:00 до 21:00

* Купоните може да се купуваат и користат до 30.12.2011 година

Опис

Студио за масажа и козметика Касталија

Со нашите услуги ние создаваме убавина и благосостојба, ја зголемуваме самодовербата и позитивната енергија кај луѓето и оттаму придонесуваме кон внатрешното задоволство кое е јасно видливо.

Ние го разубавуваме светот - доживотна задача која ние ќе продолжиме да ја извршуваме и во иднина со задоволство.

БИДЕЈЌИ УБАВИНАТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ

Студио за масажа и козметика Касталија на Facebook!Компанија : Студио Касталија

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 13 кај старото кино.

Град : Охрид

http://goo.gl/2TJWn