Претходна понуда

50% попуст на 2 месеци интензивен курс за возрасни по Англиски јазик во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

    • Вредност 6600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 3301ден.
  • Распродадено

Добивате

* Интензивен курс по Англиски јазик во времетраење максимум два месеци

* Три часови неделно

+ Литература за курсот

Услови

* Пријавување до 30.11.2011

* Курсот започнува од 01.12.2011

* Групи од 3 до 10 лица

* Подетални информации на 046/611-088 078/407-508

Опис

Училиште за странски јазици, математика и компјутери Кембриџ

Нудиме забрзани курсеви за возрасни кандидати и тоа по Англиски Јазик во времетраење од два месеци. Настава во нови најсовремено опремени простории. Врвен наставен кадар, најнови програми за изучување на јазикот изработени од Оксфорд и Кембриџ универзитетите, со користење на аудио визуелни средства и професори од странство.

Училиште Кембриџ на Facebook!


50% попуст на 2 месеци интензивен курс за возрасни по Англиски јазик во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

Компанија : Училиште Cambridge

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 155

Град : Охрид

http://goo.gl/jaPNt