Претходна понуда

Предновогодишно опуштање! 50% попуст на ДВЕ парцијални масажи по 30мин. во студио за масажа „Златни раце“ во вредност од 600ден. за само 299ден.

    • Вредност 600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 301ден.
  • Распродадено

Добивате

* Со овој купон добивате ДВЕ парцијални масажи.

* Една парцијална масажа трае 30 минути.

* Оваа масажа може да ја искористат и две лица (масажа по 30 минути за секое лице)

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Купонот може да го искористат и две лица, користејќи поединечни 30 минутни масажи

* Понудата трае до 25.12.2011 година, а може да се користи до 07.01.2012 година

* Задолжително е предходно закажување на 070/966-342 или 077/758-540

*Работно време од Понеделник до Сабота од 10:00 до 19:00

Опис

Парцијалната масажа е масажа на поедини делови на телото: грб, глава, раце или нозе и трее 30 минути. Со цел да се подобри циркулацијата, се намалува болката, блокадите и станувате повитални.

Салон за масажа Златни Раце
Салонот за масажа Златни Раце ви нуди: парцијална масажа, антицелулитна масажа, масажа на лице,масажа на стопала ,чоколадна масажа, пакет медицинска масажа

Повелете и пробајте ги нашите Златни раце.


Предновогодишно опуштање! 50% попуст на ДВЕ парцијални масажи по 30мин. во студио за масажа „Златни раце“ во вредност од 600ден. за само 299ден.

Компанија : Салон за масажа Златни Раце

Адреса : Бул. „Туристичка“ Мини базар Гранит на спрат Наспроти О.У Глигор Прличев

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk