Претходна понуда

50% попуст на третман во ново отворената солена соба ВИА СОЛ во вредност од 300ден. за само 149ден.

    • Вредност 300ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 151ден.
  • Распродадено

Добивате

* 40 минути во солена соба за воздрасни

* за деца до 10 години 20 минути + бесплатна придружба
(за деца до 10 години препорачливо е 20 минутно користење на солена соба)

* Одлична можност да ја посетите ново отворената солена соба ВИА СОЛ во ново отворениот комплекс „Св.Георгија“ и да се запознаете со останати услуги.

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Понудата трае до 12.02.2012 година, купоните може да се искористат до 25.02.2012 година

* Задолжителна резервација на тел. 046/230-079

* Работно време од понеделник до сабота од 12:00 до 20:00 часот

Опис

Комплекс „СВ. Георгија“
Комплексот е лоциран во Охрид на крстосницата помеѓу улиците Марко Нестороски и Питу Гули во близина на црквата Свети Георгија.
Како дел од комплексот „СВ. Георгија“ од почетокот на 2012 година во функција на потребите на граѓаните отпочна со работа: Солена соба „ВИА СОЛ“, аптека „ВИА ФАРМ“ и Стоматолошкиот центар „Д-Р БАТКОСКИ“

„ВИА СОЛ“ е прва високо професионална солена соба отворена во Охрид направена согласно сите меѓународни стандарди. Нејзина главна особеност е примената на клинички и научно докажаната природна метода на лекување со употреба на медицинска сол.

На овој начин успешно се лекуваат следниве состојби:
Астма, бронхитис, чести вирусни инфекции и настинки, кашлица, алергии и, кожни проблеми‚ себореја, болки во зглобови, артритис, депресија, хроничен замор, несоница, стрес...

Во „ВИА СОЛ“ на располагање ви се:

ХАЛОТЕРАПИЈА
-Терапија со примена на медицинска СОЛ кој се заснова на дозиран престој во посебно уредена солена соба.

AQUA DETOX
- Водена бања за нозе метода со која се елиминираат токсините од организмот.

Медицинска масажа во солена соба
-Комбинација од масажни техники при престој во солена соба


50% попуст на третман во ново отворената солена соба ВИА СОЛ во вредност од 300ден. за само 149ден.

Компанија : ВИА Сол

Адреса : ул. Марко Нестороски бр. 147

Град : Охрид

http://via-sol.net/