Претходна понуда

50% попуст на специјалитетот МЕСО во ГРНЕ за 4 особи во ресторан Орфеј во вредност од 1080ден. за само 540ден.

  • Топ понуда!

  • Распродадено

Добивате

* МЕСО ВО ГРНЕ ЗА 4 ОСОБИ (0,8кг. свинско месо во сос со печурки)

* ГАРНИР (печен компир и салата)

* со овој купон дибивате и дополнителен попуст од 15% на винa БОВИН Venus

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Купоните важат за во ресторан ОРФЕЈ (не важи за носење)

* Понудата трае до 29.01.2012, Купоните можат да се искористат до 12.02.2012 година

* Задолжителна е предходна резервација на тел. 046/250-005

Опис

Нашето мото е „Добрата храна ги говори сите јазици !!!“.

Повелете во ресторан ОРФЕЈ кој нуди услуги за групи, подготовка на храна за носење и испорака, послужна услуга, специјалитети, појадок, ручек и вечера, кафе и пијалоци.

Ресторан Орфеј - Охрид на Facebook!


50% попуст на специјалитетот МЕСО во ГРНЕ за 4 особи во ресторан Орфеј во вредност од 1080ден. за само 540ден.

Компанија : Ресторан ОРФЕЈ

Адреса : ул. Партизанска - Охридати цц1 Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/UNSpD