Претходна понуда

50% попуст на интензивен курс по компјутери во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

    • Вредност 6600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 3301ден.
  • Распродадено

Добивате

* Интензивен курс по компјутери што вклучува Microsoft Office пакет

* Се работи во групи од 3 до 6 лица

* Четири часа неделно

* Секој кандидат работи на посебен компјутер

* Времетраење на курсот еден месец

* По завршувањето на курсот добивате диплома за успешно завршена обука по компјутери

Услови

* Пријавување до 26.02.2012

* Курсот започнува од 01.03.2012

* Групи од 3 до 6 лица

* Подетални информации на 046/611-088 078/407-508

Опис

Сведоци сме дека денес деловното работење е незамисливо без употреба на компјутерска техника. Оттука компјутерската култура и едукација се основа за сите деловни корисници или оние кои во иднина треба да влезат во деловниот свет.

Искористете ја специјалната понуда на КЕМБРИЏ за да се стекнете со знаења и вештини потребни за успешно вработување и градење на успешна кариера.


50% попуст на интензивен курс по компјутери во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

Компанија : Училиште Cambridge

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 155

Град : Охрид

http://goo.gl/jaPNt