Претходна понуда

50% попуст на ДВОДНВЕН ПРЕСТОЈ за ДВАЈЦА во Exclusive Apartments „Чанови“ Охрид во вредност од 4920ден. за само 2460ден.

    • Вредност 4920ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 2460ден.
  • Распродадено

Добивате

* ДВОДНЕВЕН престој или викенд за ДВАЈЦА во ексклузивни апартмани во прв ред над охридската чаршија

* Апартманите се опремени со мини бар, мини кујна, бања, панелно греење, простор за дневен престој, издвоен дел од дворот за престој на отворено

* Апартманите се веднаш над Охридската чаршија

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Пред купувањето треба да се направи предрезервација (телефонски), по купувањето треба да се направи резервација со кодот од купонот

*Купоните може да се купуваат до 15.03.2012 година, а да се користат заклучно со винкендот 16/18.03.2012 година

* Задолжителна е предрезервација и резервација на телефон 075/295-000

Опис

Доживејте го градот под Самуиловите кули на сосема поинаков начин!

Охридската Бајка не е само летна. Во зима седејќи покрај топлите огништа во еден од многу бројните кафулиња и ресторани, Охрид ќе ве плени со зимскиот плашт на Галичица која се огледува во мирното езеро, а потоа испратени со цвркотот на галебите прошетајте низ древните улички и погледнете ги сите културно-историски споменици. Потоа спокојно одморете се и искористете ја оваа можност, понудена од апартмани „ЧАНОВИ“ и kelepur.mk и бидете сигурни дека ќе го доживеете Охрид во поинакво светло и ќе раскажувате за „Охрид во зима“!

Ексклузивните апартмани на фамилијата Чанови, со модерниот ентериер во неповторливиот амбиент на стариот дел на Охрид ќе го направат вашиот престој во Охрид доживување за кое долго ќе раскажувате.Компанија : Apartments CHANOVI

Адреса : Бранко Шотра бр.3 Охридска чаршија - Охрид

Град : Охрид

http://www.ohrid24.info/apartments/