Претходна понуда

Предновогодишна грижа за вашето тело! 50% попуст на два месеци вежбање, обликување на телото преку стручен и забавен начин со Kate"s AEROBIC во вредност од 1200ден. за само 599ден.

    • Вредност 1200ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 601ден.
  • Распродадено

Добивате

* За цена од еден месец (599 ден), можност да вежбате два месеци

* Обезбедете купон за себе и/или за своите пријатели.

Услови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Понудата важи за нови членови (но, и за досегашните кои ќе уплатат преку kelepur.mk и добиваат специјален попуст во студиото за масажа Remedy -Моб.:070/304-389)

* Започнете со вежбање веднаш штом уплатите, почеток најдоцна до 20.12.2011 година, последен тремин за вежбање со овој купон е 20.02.2012 година

* Термините за вежбање се секој понеделник, среда и петок од 20.00 часот во спортска сала од Економското училиште

Опис

Вежбајте, грижете се за своето здравје,обликувајте го Вашето тело и забавувајте се. Часовите по аеробик се одлична можност да го добиете тоа заедно.

Програми за вежбање:
* Hi-Low aerobic-вежби и елементи со промена на интензитет, составени во кратка кореографија
* Total tone-обликуивање на телото со мали тежини(0,5 кг) и еластични ленти
* Step aerobic-вежби на степери
* Tae bo- вежби во кореографија со елементи од боречки вештини
* Zumba- латино елементи, со мал интензитет, релаксирачки и забавниКомпанија : Kate's AEROBIC

Адреса : Спортска сала -Економско училиште

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk