Претходна понуда

Предновогодишна грижа за вашиот изглед! 55% попуст на надградба на нокти во козметичко студио ~Angel"s~ во вредност од 1100ден. за само 499 ден.

    • Вредност 1100ден.
    • Попуст 55%
    • Заштеди 601ден.
  • Распродадено

Добивате

* Надградба на нокти со налевање со гелна техника

* Дозволете професионалниот тим од козметичкото студио ~Angel"s да се погрижи за нежноста и убавината на Вашите нокти!

Услови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничени купони за пријатели

* Купоните може да се купуваат и користат до 24.12.2011 година

* Задолжително е закажување на третманот на телефон 070/219-619

* Работно време: Пон. - Сабота 09-20ч

Опис

Природните нокти кои многу ретко се совршени, цврсти, не се листаат, немаат пожолтувања на врвовите се голема реткост кај жените, затоа со одредена метода може природните нокти да се доведат до совршен излгед.

Убави раце вклучуваат и убаво негувани нокти, било тоа да се долги или кратки, ноктите влијаат на убавиот изглед на раката.

При надградбата на нокти користиме гелна техника, а работиме исклучиво со материјали од светски производители во областа на професионалната надградба на нокти како:Hollywood, Clarisa, Professionails, K-nails


Предновогодишна грижа за вашиот изглед! 55% попуст на надградба на нокти во козметичко студио ~Angel

Компанија : Angel's

Адреса : Трговски центар „ТРУДБЕНИК“ - II кат

Град : Охрид

http://goo.gl/eaaP4