Претходна понуда

Дочекајте ја новата година со блескава насмевка! 55% попуст на пакет третман во ординација „КИМ ДЕНТ“ во вредност од 1000ден. по цена од 449ден.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 55%
    • Заштеди 551ден.
  • Распродадено

Добивате

* Преглед и план на лечење

* Чистење на забен камен со ултразвучен апарат

* Полирање на забите

* Премачкување на забите со флуoриден гел

Услови

* Купонот може да се искористи од aктивирање на понудата до 16.01.2012 година

* Задолжително е претходно закажување на тел. Д-р Климентина Миткоска 077/854444 или Д-р Августина Мијалкова 077/599777

Опис

Со овoј третман се постигнува целосно отстранување на сите цврсти и меки наслаги на површината на забите, како и целосна дисколорација на пигментите и пребојувањата на забите предизвикани од конзумација на обоенахрана, пијалоци и цигари. Третманот ви овозможува да ја вратите природната боја и сјај на вашите заби и воедно да добиете здрав изглед.

Чистењето на забниот камен се врши со помош на ултразвучен апарат со кој се отстрануваат цврстите наслаги од површината на забите.Воздушното чистење (пескарење) подразбира отстранување на меките наслаги назабите со воздушен млаз од бикарбонатни честички. На овај начин се отстрануваат микропигментите од најнедостапните места. Полирањето се прави со абразивна паста, богата со флуор со што се враќа природната боја на забите и сјајот на вашата насмевка.

Најсовремените трендови во стоматологијата ќе ви ги понуди стоматолошката ординација КИМ ДЕНТ :
*Стручни консултации и прегледи
*Белење на забите во едночасовна посета со материјали и методи кои се безболни и ефикасни
*Поставување на естетски циркони на забите
*Реставрација на заби со високо – естетски нанокомпозитни пломби со врвен квалитет
* Екстракција на заби
* Фиксна протетика(коронки и мостови –метална и безмeтална керамика)
* Мобилна протетика(парцијални и тотални протези –акрилатни,силиконски,визил

Бидете и вие дел од блескавите насмевки низ нашот град!Компанија : КИМ ДЕНТ

Адреса : Булевар Туристичка

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk