Претходна понуда

63% попуст на пломбирање со Нано композитна бела пломба + стоматолошки преглед во ПЗУ Катерина Алачоска во вредност од 800 ден. по цена од 299 ден.

    • Вредност 800ден.
    • Попуст 63%
    • Заштеди 501ден.
  • Распродадено

Добивате

* Пломбирање со Нано композитна бела пломба

* Стоматолошки преглед

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Пред посета задолжително е да закажете на моб. 078/435-153

* Понудата трае до 31.12.2011. Купоните можат да се искористат до 14.01.2012

Опис

Купон за стоматолошки преглед и пломбирање со бела нано-композитна пломба на 63% попуст! Шанса која не се пропушта! Одлична можност да го обновите здравјето на вашите заби и да уживате во својата блескава насмевка!

Пакетот вклучува промена на стари, скршени, амалгамски и пломби со променета боја со нови бели нано-композитни пломби, бесплатен преглед, план и консултации за нега и одржување на Вашите заби.

Модерните нано- композитни материјали (т.н. "БЕЛИ ПЛОМБИ") се разликуваат од амалгамските и други видови на останати пломби по белата боја која го имитира природниот изглед на забот, цврстината, естетиката, долготрајноста и меѓу другото, фактот дека помеѓу забот и композитните пломби постои микроретенцијата што дава резултат на квалитетно затварањето на пломбата со рабовите на забот.

Нашата ординација ПЗУ Катерина Алачоска е опремена со современа технологија и материјали за да ви обезбеди грижа каква што заслужувате и е проектирана за Вашите посети да не бидат само ефективни туку и забавни, а стручниот кадар да ви овозможи врвна услуга и квалитет.

Стоматолошка ординација Катерина Алачоска на Facebook!


63% попуст на пломбирање со Нано композитна бела пломба + стоматолошки преглед во ПЗУ Катерина Алачоска во вредност од 800 ден. по цена од 299 ден.

Компанија : ПЗУ Катерина Алачоска

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 201

Град : Охрид

http://www.dr-alacoska.com/